Hafta bitmeden
ABONE OL

BERKAY İLE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

Berkay en güzel şarkılarıyla Jolly Joker Alaçatı sahnesine konuk oluyor. Eğlenceli bir akşama hazır olun. Konser, bugün 23.00’te başlayacak. Yerinizi önceden ayırtmayı unutmayın...

İSTANBUL’UN HAZİNELERİ HÜNKAR KASRI’NDA  

Mor Kaftan Galeri bünyesindeki 10 sanatçının porselen, hat, ebru, resim, minyatür, seramik, çini ve tezhip eserlerinin yer aldığı “İstanbul’un Hazineleri” sergisi, Yeni Cami Hünkar Kasrı’nda açıldı. Küratörlüğünü Berna Karadoğan’ın üstlendiği sergide 74 eser yer alıyor. Çağdaş ve geleneksel sanatı bir araya getiren sergide; çağdaş resmin yaşayan efsanesi Devrim Erbil’in yanı sıra Alparaslan Babaoğlu, Murat Erkan, Gürkan Pehlivan, Berna Karadoğan, Gülçin Anmaç, Nilgün Günsür, Eda Şahan, Adem Potaş, Murat Bakır, Nalan Başaran ve Kifayet Özkul’un eserleri yer alıyor. Sergiyi, 31 Ağustos’a kadar ziyaret edebilirsiniz. 

ROMANTİK BİR MÜZİK YOLCULUĞU 

KüçükÇiftlik Bahçe Sunar konserleri, 90’ların sonuna doğru hayatımıza girmiş, pop müziğin önemli isimlerinden Emre Altuğ ve Yaşar’ı 29 Ağustos Çarşamba günü konuk edecek. Yeni ve eski şarkılarından oluşan repertuarlarıyla sanatçılar, dinleyicilerini romantik bir müzik yolculuğuna çıkaracak. Kapılar, 18.00’de açılacak. 

KURTALAN EKSPRES SAHNEDE

Rock müzik grubu Kurtalan Ekspres, 31 Ağustos Cuma günü Sanat Performance Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor. Barış Manço’nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı grup, eski yeni şarkıları ile sizleri zamanda yolculuğa çıkaracak. Konser, 22.00’da başlayacak. 

ANADOLU ATEŞİ EGE’DE 

18 yıldır 100 ülkede 45 milyonu aşan seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Özel Gösteri serisine kaldığı yerden devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında sahne alan topluluk bu sefer Ege’ye konuk oluyor. Anadolu Ateşi; bugün Çeşme Amfi Tiyatrosu’nda yarın da Kuşadası AVM Amfi Tiyatrosu’nda olacak. Programlar, 21.15’te başlayacak.

“TARİHİN MERKEZİNE SEYAHAT: FOTOĞRAF VE OSMANLI KÖKLERİNİN YENİDEN KEŞFİ (1886)”

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) tarafından Mayıs 2018’de açılan ve II. Abdülhamid’in verdiği talimatla 1886’da Söğüt ve civarına gerçekleştirilen keşif gezisi sonucunda hazırlanan ve Almanya şansölyesi Otto von Bismarck’a hediye edilen üç cilt fotoğraf albümünden yola çıkılarak hazırlanan serginin süresi Ocak 2019’a kadar uzatıldı. Ömer M. Koç Koleksiyonu’nda yer alan eserleri merkezine alan “Tarihin Merkezine Seyahat: Fotoğraf ve Osmanlı Köklerinin Yeniden Keşfi (1886)” adlı sergi, tarih meraklılarını bekliyor. 

ZEKİ MÜREN AKŞAMI 

Limak Vakfı, Limak Filarmoni Orkestrası ile Anadolu’da çıktığı ilk müzik yolculuğunda müzikseverleri Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarıyla bir araya getirmeye devam ediyor. Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve dünyanın önde gelen tenorlarından Murat Karahan, eşsiz yorumu ile Zeki Müren şarkılarına yeniden hayat verecek. Sanatçıya ülkemizin değerli orkestra şeflerinden Oğuzhan Kavruk yönetimindeki Limak Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. Programlar, 27 Ağustos Pazartesi günü Bodrum Antik Tiyatro’da, 28 Ağustos Salı günü de Çeşme’de düzenlenecek. Konserler, 21.00’da başlayacak. 

MUTLU PONİ  ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Mutlu Poni, bugün Didim D-Marin Amfi Tiyatro’da miniklerle bir araya geliyor. Oyunda, iki kafadar farenin başından geçen olaylar ve bu fareler gibi olmak isteyen tavşanın macerası anlatılıyor. Bu eğlenceli ve müthiş macerayı birlikte yaşamak isteyenler için oyun, 20.45’te başlayacak. 

6. ULUSLARARASI İPEKYOLU FİLM ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (SETEM) iştiraki ile BAK Akademi Derneği tarafından düzenlenen BAK Akademi Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri başvuruları başladı. İpekyolu ülkeleri ile olan tarihsel ve kültürel bağları kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen programa başvurular, 1 Ekim 2018 tarihinde sona erecek.