Sonbahar modasına hazır mısınız?
ABONE OL

Modern bir sonbahar düşü

Geçiş mevsiminin elementlerini içinde barındıran Ipekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu tüm feminenliğiyle karşınıza çıkıyor. Ipekyol’un güçlü tasarımlarında hayat bulan sıcak renkler, floral ve geometrik desenler yeni sezonun anahtarını elinde tutuyor. 

Tullia Jewels’tan ışıldayan harfler

Minimal tasarımlarıyla kıymetli taşlara hayat veren Tullia Jewels, kendine güvenen kadının ışığını takılara yansıtıyor. İnsan DNA’sından esinlenilerek oluşturulan Helix of Shine koleksiyonundaki initials kolyeler, tıpkı DNA sarmalında olduğu gibi kıvrılıyor ve boyunda yan şekilde duruyor. Eşsiz tasarımıyla zarif bir görünüm sunan initials kolyeler, pembe altın ve konyak pırlantayla işleniyor. 

Vakko erkeği sezon modasına yön veriyor

Vakko, 2018/19 Sonbahar Kış sezonunda sürdürülebilen şıklıkla hikayesine devam ediyor. Vakko, yeni sezonda erkek modasında sürdürülebilen şıklıkla; alışılan ve gardıroptan ayrılmayan kilit tasarımlara farklı bir yorum katıyor. Spor giyim tasarımlarıyla, rahat ve şık, günün her saatine uygun parçalar, birbiriyle ahenk içinde sunularak Vakko erkeğine yeni bir bakış açısı kazandırıyor. 

SHAKY’den zamanın ötesinde bir koleksiyon   

SHAKY, bu yıl da yeni sezona özel koleksiyonuyla sonbahar modasına yön verecek tasarımlara imza atıyor. SHAKY’nin 2018 sonbahar koleksiyonunda; uzun kısa cardigan ve cocoon shape palto ve ceketler öne çıkıyor. Kürk yaka ve kol detayları yeni sezonun iddialı parçaları arasında. Loro Piana’nın özel kumaşlarıyla üretilen palto ve ceketler, sonbaharın büyüsünü üstünüze taşıyacak. 

COLIN’S Jean ile daha özgün tarzlar

İlhamını jean tutkunlarından alan COLIN’S Sonbahar-Kış Erkek Jean Koleksiyonu, minimal ve modern çizgilerini sokağın özgür ruhuyla birleştiriyor.  COLIN’S koleksiyonunda öne çıkan vintage dokunuşlar, jean’in görkemli günlerini anımsatırken, günümüz fitleri ile daimi parçalar ortaya çıkarıyor. Kürklü ceketler ve içi şardonlu pantolonlar, her yaştan jean tutkunlarını etkileyecek bir sezon yaratıyor. COLIN’S’in özgün tarzı RAW jean’leri ile tamamlanıyor. 

Atasay’dan ‘Fih’ koleksiyonu

Mevlana’nın düşünüşü olan ‘Fihi Ma Fih’dan adını alan ve ‘Ne varsa İçindedir’ anlamına gelen Atasay’ın özel koleksiyonu “Fih”, geçmişin izlerini geleceğin trendleriyle bir araya getiriyor. Osmanlı motiflerinin modern çizgilerle buluştuğu  koleksiyonda; siyah deri, siyah pırlantalarla süslü, gümüş ve çeliğin altın ile buluştuğu ürünler öne çıkıyor. 

Yüksek tabanlı Sneaker’lar şık ve konforlu

Son yılların gözde moda akımlarından biri olan yüksek taban tarzını benimseyen kadınlar, Dockers by Gerli’nin Sneaker koleksiyonunda yer alan modern tasarımlı modellerle kendine güvenen adımlar atıyor. Fermuar, zımba ve bağcık detaylarıyla dikkat çeken Sneaker’lar, kadınları etkisi altına alıyor. 

Koleksiyon’dan günlük yaşamınıza ilham veren parçalar

Koleksiyon’un kurucusu mimar Faruk Malhan ve ekibinin özel tasarımlarıyla hayat bulan atkı, eşarp ve şallar farklı model ve hikayeleri bir arada taşıyor. Atkı koleksiyonunda yer alan ve anlamı huzura kavuşmak olan Durul, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca Geleneksel Sanatlar sanatkarı Ayfer Güleç’in emeği ile bütünleşerek Faruk Malhan’ın şal koleksiyonunun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alıyor.