ABONE OL
TRT 1 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul, bu hafta yayınlanmayacak.Çarşamba akşamı tekrar bölümüyle ekranda olacak olan dizinin yeni bölümü 8 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek.Dizinin bu hafta neden yayınlanmadığına dair konuyla ilgili yapımcı şirketten bir açıklama yapıldı.Yapımcı şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Mevsimsel şartlara bağlı olarak çekim sahamızda yaşanan sorunlar nedeniyle yayınımıza 1 hafta ara vermek zorunda kaldık. 1 Mart Çarşamba günü Diriliş Eruğrul, tekrar bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacaktır.
diriliş ertuğrul ile ilgili görsel sonucu
 
NURETTİN SÖNMEZ (BAMSI) DİZİDEN AYRILIYOR MU?
Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan gelecek bölüm fragmanında diziye yeni transfer olan ve henüz ayrıntılı bilgi verilmeyen oyuncu ile Bamsı arasında yaşananlar damgasını vurdu.
 
Diziye katıldığı günden bu yana izleyenleri güldürerek gönüllere taht kuran Bamsı, kendini büyük bir tehlikenin içine atmıştır.
 
 
Sosyal medyada yapılan yorumlara göre yeni gelen oyuncunun Bamsı Beyrek'in yerini alacağı konuşulurken çoğunluk ise Nurettin Sönmez'in diziye devam edeceğini düşünüyor.
 
Diriliş Ertuğrul'un en sevilen karakteri olan Bamsi gerçek ismiyle Nurettin Sönmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken, senaryo gereği sadece yaralanarak kurtulması bekleniyor.