Boyner Çılgın kelebek indirim ürünleri
ABONE OL

Boyner’in zengin plaj koleksiyonundan mayo seçenekleri, şortlar, rengarenk şapkalar, plaj çantaları, yazın olmazsa olmazı terlikler, rahat ve şık spor ayakkabıları, gözlükler ve aksesuarlar kampanyanın gözde ürünleri olacak.

Ayrıca sevilen markalar da Çılgın Kelebek'e özel fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

Boyner Mağazaları

Boyner Mağazaları, kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markayı Türkiye'nin 37 ilindeki 79  Boyner Mağazası'nda müşterilerinin hizmetine sunuyor.




Boyner Sports

Jean, genç giyim ve  spor ürünlerinin bir arada bulunduğu, farklı spor dallarının uzman ürünlerine kadar uzanan geniş ürün karmasıyla Boyner Sports Mağazaları, 80’in üzerinde dünya markasını Boyner müşterilerine sunuyor. Farklı spor dallarına ilgi duyan ve dinamik yaşam tarzını benimseyenler aradıkları her türlü spor ürününü ve özel markaları Boyner Sports Mağazaları'nda buluyor.

Boyner Outlet

Boyner Mağazaları'nda satışa sunulan yüzlerce seçkin markanın sezon sonu ürünleri, uygun fiyatlar ve fırsatlarla Boyner Outlet Mağazaları'nda sizleri bekliyor.

YKM Mağazaları

YKM Mağazaları’nda kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin marka müşterilerin beğenisine sunuluyor.