Körfez’den Türkiye’ye büyük ilgi
ABONE OL

 

Fuara Emlak Konut GYO, Artaş İnşaat ve Tahincioğlu’nun yanı sıra Aremas, Bekir Erkuş Gayrimenkul, Cathay Grup, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, EMS Yapı, Garanti Koza, Mar Yapı, SPDO Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık olmak üzere Türkiye’den 14 firma katıldı. Bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttıran Cityscape’de Türk firmalarının stantları yoğun ilgi gördü. Özellikle Orta Doğu’lu yatırımcılar, Türk firmalarının konut ve iş yeri projelerini yakından incelerken, iki gün süren fuarda önemli iş bağlantıları da gerçekleştirildi. 

FUARIN GÖZDESİ OLDUK

Dubai World Trade Center’da düzenlenen Cityscape Global’in konferanslar ve yarışmalarla da tam bir küresel buluşmaya dönüştüğünü söyleyen Cityscape Fuarları Türkiye Temsilcisi İstexpo Genel Müdürü İsmail Sezen “Cityscape Global’de 26 ülkeden 300 katılımcı firma stand açtı. Fuara 1.150 konuşmacı ve delege de katıldı.Gerek genel yaklaşımlar ve gerekse fuardaki Türk firmalarına gösterilen ilgiye bakıldığında, yabancı yatırımcı ilgisinin azalmadan sürüyor” diye konuştu.  

CITYSCAPE HER GEÇEN SENE GELİŞİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de fuarı ikinci gününde ziyaret ettiğini hatırlatan Sezen “Sayın Özhaseki’nin ziyareti fuarın en önemli gündem maddesi oldu. Gayrimenkul ve mimarlık alanında dünyanın en önemli küresel buluşmalarından olan Cityscape Global, her geçen sene daha da büyüyor ve güçleniyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün dünyaya açılan en önemli uluslararası kapısı konumundaki Cityscape Global, ziyaretçi sayısında kaydettiği yüzde 25’lik artışla bu yıl da beklentilerin üzerine çıktı” dedi.