Adnan Oktar Örgütü'nün yönetim şemasının kod adları ve isimleri ortaya çıktı
ABONE OL

Adnan Oktar Örgütü ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler elde edilmeye devam ediliyor. Kod isimleri ne? Örgütte kim hangi görevi yapıyor? Örgütle ilgili bir çok çarpıcı bilgiye ulaşıldı. İşte isim isim görevleriyle Adnan Oktar'ın örgütü...

Ulviye Didem ÜRER
Kod ismi: Dido. Adnan Oktar'dan sonra örgütteki iki numara. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber yaşar. Her konuda Adnan Oktar'ın "ben olmazsam ona sorun" dediği kişi.

Adnan Oktar adına sözcü olarak konuşabilir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Tarkan YAVAŞ
Kardeşler grubunun baş yöneticisi, Adnan Oktar adına sözcü olarak konuşabilir. Kardeşler grubunun en üst düzey yöneticisi. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde yaşar. Adnan Oktar adına, onun sözcüsü olarak konuşabilir. Hukuk dahil her konuda bilgi sahibidir ve inisiyatif kullanabilir.

Merve BÜYÜKBAYRAK
Kod ismi: Fevzi. Kandilli'deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile birlikte yaşar. Yönetici bacıdır. Adnan Oktar'ın özel işleri dahil, hukuk, Dragos'a para akışı, takip edilmesi gereken her türlü dosya, kiralanacak veya satın alınacak evlere karar verilmesi ve grup evlerinde kalan bacılar ile ilgili işleri takip eder, yönetir. Dijital ortama çok fazla örgüt hakkında bilgi yükler ve bunları şifreli dosyalarda tutar.

Dragos'taki kasayı yönetir. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlaştırma kampanyasının içeriklerini oluşturur.Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir.

Yeliz SUCU
Kod ismi: Yellow. Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Merve Büyükbayrak ile beraber örgütün Adnan Oktar ile haberleşmesinde kilit roldedir. Yönetici bacıdır.

Hukuk ve para akışı dahil olmak üzere her türlü konuyu Merve Büyükbayrak ile beraber yürütür ve takip eder. Dijital ortama şifreli dosyalar içerisinde çok fazla bilgi yükler. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlatırma kampanyasının yürütme kısmını takip eder. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir.

Alev BABUNA
Kısıklı'daki örgüt evinde yaşar. Örgütün kasası olan yönetici bacıdır. Organizasyonlar için kardeşlere de talimat verir. Yurt içi ve yurt dışından eskort ve manken getirilmesi için gerekli organizasyonu yapar. Dışarı tek çıkamayan kızların yanında gardiyan olarak gönderilir.

Her gün Adnan Oktar'a mali durumla ilgili rapor verir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Örgütün toplu alışverişlerini yapmada görev alır.

Aslı EFEOĞLU
Kod adı: Maviş Aslı. Kandilli'deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Yönetici bacıdır. Yürütme konusunda bacılar ve kızkardeşler grubunun tamamından sorumlu yöneticidir. Kızkardeşler grubunun her türlü işlerinde inisiyatif kullanabilir. Örgüte ait grup evlerindeki iç konuları yönetir.

Örgütün faaliyetlerini takip eder ve kişi görevlendirir. Örgütten ayrılanlara karşı yürütülen iftira ve itibarsızlatırma kampanyasını kontrol eder ve içerik paylaşmayanları tespit ederek zorla paylaştırır.

Gülgün GÖKTAN
Kod adı: Güşgüş, hanımcım. Kandilli'deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber aynı odada kalır. Yönetici bacıdır. Adnan Oktar'ın dahili telefonla yaptığı tüm özel konuşmalara şahittir.

Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Çeşitli erkeklerin örgüte faydalı hale gelmesi için sosyal hesapları üzerinden flört eder.

Meltem DABAN
Kod adı: Dost Meltem. Uzun yıllardır örgütün tüm makalelerini ve kitaplarını yazan, Adnan Oktar adına röportajları yazan, canlı yayınların bilgi içeriğini oluşturan yönetici bacıdır.

Lobi faaliyetlerine katılır. Hukuk dilekçelerini kontrol eder. Örgütün grup evlerinde kalır. Uzun yıllardır anti depresan kullanır. A9 tv bazı yayınlarını hazırlar.Yönetici bacıdır.

Ayşe Pınar AKKAŞ
Örgütün Kısıklı'daki grup evinde kalır. Yönetici bacıdır. Örgütün tüm sağlık işlerinden sorumludur.

Dışarıya tek çıkamayan kızların yanında gardiyanlık yapar, örgüt evlerine para dağıtılmasında görev alır. Lobi Faaliyetlerinde görev alır. Örgütün toplu alışverişlerini yapmada görev alır.

İbrahim Seral KÖPRÜLÜ
Kod adı Serace'dir. Örgüt lideri Adnan Oktar ile birlikte "Dragos" denilen evde kalır. Yönetici kardeşlerdendir.

Kule tabir edilen örgüt işlerinin yürütüldüğü kameralı güvenlik odasının yöneticisidir. Adnan Oktar'ın kardeş grubuna verdiği talimatları tamamen bilir ve yönetir.

Mehmet Noyan ORCAN
Kod adı Numan'dır. Hukuk konusunda yönetici kardeşidir, silahlıdır. Hukuk konusunda yürütülen lobi çalışmaları ve rüşvetler konusunda bilgi sahibidir.

Kartal İŞ
Hukuk konusunda yönetici kardeşlerdendir, silahlıdır. Adnan Oktar ile birlikte Dragos denilen örgüt evinde konaklar. Örgütten ayrılanlara karşı karalama ve sindirme dilekçelerinin hazırlanma işlemlerini yöneten kişidir.

Yakup BALAMAN
Kod adı Yaki'dir. Örgütün yönetici kardeşlerindendir. Göksu'da bulunan örgüt evlerinden birinde Serdar Dayanık ile birlikte konaklar.

Adnan Oktar'a çok yakındır. Onun tüm kişisel ihtiyaçlarını takip eder. Stüdyo denilen örgüt evinin yönetiminden de sorumludur.

Tahsin AKKAŞ
Kod adı Taso'dur. Yönetici kardeşlerdendir, silahlıdır. Ataşehir bulunan örgüt evinde konaklar. Örgütün yurt dışı dolandırıcılık faaliyetlerini yöneten kişilerden biridir. Adnan Oktar'a yurt dışından kadın temini sağlar.

Mehmet Ender DABAN
Kod adı : Ejder. Örgütün yönetici kardeşlerindendir, silahlıdır. Bora Yıldız ve Kartal Göktan ile Kandilli'de bulunan örgüt evlerinden birinde kalır. Kardeşler içinde Adnan Oktar'a en yakın kişilerden biridir.

Örgüte muhalif olan kişilere yönelik iftira sitelerini ve internetteki propaganda faaliyetlerini yönetir. Adnan Oktar yayınlarının tüm internet sitelerini yönetir. Şifreler onda bulunur.

Erol ŞİMŞEK
Örgütün parasal faaliyetlerini yöneten kardeşlerdendir, silahlıdır. Seyrantepe'de bulunan örgüt evlerinden birinde konaklar.

Hileli iflaslar, ailelerden kalan mirasların hile yolu ile ele geçirilmesi, örgütün fon tabir edilen para havuzunun yönetimi, örgüt taşınmazları ile ilgili tasarruflar konusunda karar vericilerdendir.

Halil Hilmi MÜFTÜOĞLU
Kod Adı : Halo. Adnan Oktar ile birlikte Kandill'deki örgüt evinde konaklar. Örgütün hukuk işlerinin yöneticilerindendir.

İftira dilekçelerinin hazırlanması, hukuki süreçlerinin takibi, adli konularda kulis ve rüşvet trafiğinin yönetilmesi konularından sorumludur.

Mehmet Alp ÜNLÜ
Örgütün emniyet biriminden sorumlu kardeşidir. Örgüt ile ilgili olarak emniyet içinde kulis yapma, gizli faaliyetler yürütme ve örgüte çıkar sağlama konusundan sorumludur.

Ece KOÇ
Yurt dışı işlerinden sorumlu yönetici bacıdır. Kandilli'deki Dragos ismi verilen örgüt merkezinde Adnan Oktar ile beraber kalır. Uluslararası makalelerin yayınlanması ve konferansların organizasyonu ile ilgilenir. Adnan Oktar adına tüm uluslararası lobi faaliyetini Sinem Tezyapar ile yönetir.

Adnan Oktar'ın şantaj yapmak istedikleri kişilerin açıklarını bulur.

Sinem Hacer TEZYAPAR
Kod adı: Gelin. Yurt dışı lobi işlerinden sorumlu yönetici bacıdır. Adnan Oktar adına tüm uluslararası lobi faaliyetini Ece Koç ile yönetir. Özellikle İsrail ve İtalya başta olmak üzere, tüm yurt dışı politikacılarla bağlantıları kurar.

(Sabah)