Bilmemek değil öğrenmemek ayıp!
ABONE OL

Açıklamalarını “bilmemek değil öğrenmemek ayıp” atasözünü hatırlatarak sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Nokta, “Vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkıyla kaleme aldığı bağımsızlığımızın manifestosu İstiklal Marşımızı,  bizlere kazandıran Mehmet Akif Ersoy'u saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Bu vesileyle Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na “bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp” düsturuyla, Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ‘Safahat’ eserini ve bu Millet’in kodlarını, parametrelerini anlaması için de İstiklal Marşımızı Sayın İhsanoğlu’na gönderiyoruz” diye ifade etti.

 

“10 AĞUSTOS’TA SANDIĞA GÖMÜLECEK”

 Kemalettin Nokta, “Adeta 2. Kurtuluş savaşını yaşadığımız şu günlerde   tüm dünyaya umut ışığı olmuş, Mehmet Akif’in de yer aldığı sayfalarda yerini alacaktır. Bu halk feraset sahibidir. Bu imitasyon projeler halk nezdinde yok hükmündedir. Ve bir kez daha 10 Ağustos’ta sandığa gömülecektir.” diye konuştu.

 

“PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYOR”

AK Parti İl  Gençlik Kolları  Başkan Yardımcısı Muhammet Nokta, PTT Kayalıpark şubesi  önünde yaptığı basın açıklamasında, Amacımız Cumhurbaşkanı adayını rencide etmek değildir. Cumhurbaşkanı adayının  İstiklal Marşı’nı bilmemesi bizi derinden üzmüştür. İhsanoğlu, “Babam Mehmet Akif Ersoy’un arkadaşıdır” diyerek  prim yapmaya çalışmaktadır “ifadelerini kullandı.