Serhan Onat hastanelik oldu
ABONE OL
Rol aldığı dizinin çekimleri için Bodrum'da bulunan Serhan Onat'ın, önceki gün ishal ve kusma şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Müşahede altına alınan ve serum bağlanan oyuncunun, geceyi hastanede geçirdiği öğrenildi. (Habertürk)
 
SERHAN ONAT KİMDİR?
1994 yılında dünyaya gelen Serhan Onat Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalı oyunculuk bölümünde eğitim hayatına devam ediyor.
Dizi sektöründe büyük bir etkisi bulunan Muhteşem Dizisi'nde şehzade Murat'ı canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır. Oyunculuğa ek olarak modern dans ve bale eğitimi aldığı, bu dalla yakından ilgilendiği biliniyor. Bazı müzikallerde görev almış olan yakışıklı oyuncu, pek çok ülkede, geniş bir coğrafyada kariyerini ve oyunculuğunu gittikçe geliştirmiştir.
 
Tan Sağtürk tarafından 12 yaşında iken İzmir'de katıldığı bir resitalde keşfedilen ünlü oyuncu, bu andan sonra pek çok projede rol almıştır. Aile bireylerinde oyuncu ya da tiyatrocu bulunmayan oyuncu için sahnede hayal kurmak ve bunu gerçekleştirmek oldukça önemlidir. Babasının yoğun ısrarlarına rağmen bunun peşinden gitmeyerek Türkiye'ye dönmüştür. Hamlet'in farklı versiyonlarını defalarca izlemiş, her birinden de etkilemiştir. Türk yönetmenlerden Nuri Bilge Ceylan, Fatih Akın, Derviş Zaim gibi yönetmenlerin yapımlarında oynamak isteyebileceğini, bu kişilerin yapıtlarını yakından takip ettiğini de biliyoruz. Özellikle bu üç senaristi çok başarılı bulduğunu da bir röportajında ifade ediyor.