AK Parti Grup Başkan Vekili Turan: İstanbul mitingi Cumhur İttifakı'nın sayın Erdoğan'la devam edeceğini gösterdi
ABONE OL
Çanakkale'de seçim çalışmalarını sürdüren Bülent Turan, Çanakkale'de tüm STK'larla bir araya geldiklerini belirterek, "Bu ülkede kim iş yapar kim polemik yapar bunu görüyor insanlar. İnsanlarımız çözüm üreten partinin Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğindeki AK Parti olduğunu biliyorlar.
 
AK Parti'nin mitinglerini değerlendiren Turan, "Cumhurbaşkanımızın Ramazan olmasına rağmen bir çok yerdeki mitinginde olağanüstü kalabalık bizleri heyecanlandırdı. Ramazan sonrası düzenlenen İstanbul mitinginin o kadar kalabalık olması gösterdi ki büyük bir oy farkıyla Cumhur İttifakı ve sayın Erdoğan yola devam edecek."
 
"Türkiye'nin siyasi tarihinden kırılmalar var şuan kırılmalar yaşıyoruz. Mesela ana muhalefet partisi kampanyasına hep Anıtkabir'den başlardı şuan Selahattin Demirtaş'ın hapishanesinden başladı.  Bunlar akıl alır şeyler değil. FETÖ başta olmak üzere başka yapılara göz kırpan yapılarla Türkiye'nin egemenliğini kayıtsız şartsız millete veren insanların kavgası var şuan."
 
"Şuan CHP'nin, SP'nin ve İP'in yapmış olduğu iddia Demirtaş güzellemesi. Aslında bu Demirtaş meselesi değil. Biz Türkiye'deki operasyona göz kırpıyoruz demek istiyorlar. Biz ne diyoruz peki? Bu ülkenin güvenliği herşeyin başındadır. Demirtaş'ın yanında Karamollaoğlu'nun ne işi var Allah aşkına?"
 
"Türkiye'de var olmak istiyorsanız tüm Türkiye'yi almanız lazım. Bazısı sadece Güneydoğu'da bazısı sadece sahil kesimlerinde."
 
"İlk turda bu işin biteceğini düşünüyorum. Şuan kavga CHP'nin klasik parti içi kavgası. İnce ve Kılıçdaroğlu kavgası başladı göreceksiniz."