ABONE OL

Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında, apolet tartışmalarıyla ilgili 'apolet konusunu fazla uzattım' itirafında bulundu.

Muharrem İnce, Habertürk TV canlı yayınında, Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sürecini çok başarılı yürüttüğünü ama bazı hatalar yaptığı itirafında bulundu.

"APOLET KONUSUNU FAZLA UZATTIM, HATA YAPTIM"

Sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın "ne hata yaptınız mesela" sorusu üzerine ise İnce "apolet konusunu fazla uzattım. Orada hata yaptım" dedi.

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Muharrem İnce, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir general bir siyasi parti başkanının konuşmasında; o konuşmada vatan demiyor, bayrak demiyor, millet demiyor. O konuşmada beni eleştiriyor. Beni eleştirdiği yerde general Erdoğan’ı alkışlıyor. 30 Ağustos’ta ilk emekli edeceğim general o general. Onun apoletlerini sökeceğim. Türk ordusunun generali misin, AK Parti’nin il başkanı mısın? Herkes haddini bilecek. Herkes kurallara uyacak. Herkes anayasaya yasaya uyacak. Bir general öyle bir şey yapamaz. Yaptırmayacağım. Göreceksiniz, 30 Ağustos’ta onu emekli edeceğiz. Apoletlerini sökeceğim onun" ifadelerini kullanmıştı.