Muharrem İnce’nin köyüne hayrı yok!
ABONE OL

Star, seçim öncesi şehirlerin nabzını tutmaya devam ediyor. Star ekibi, Yalova’ya giderek toplumun birçok kesimine mikrofon uzattı. Yalovalılar, AK Parti hükümetleri ile şehirlerine gelen yatırımlarda memnuniyetini dile getirdi. Yaşı ileri olanlar, eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkları anlatıp vatandaşın ona göre oy vermesini talep etti. Öte yandan Yalovalılar, Cumhurbaşkanı adayı olan hemşerileri Muharrem İnce’nin, Cumhurbaşkanı vasfı olmadığını dile getirildi. Görüştüğümüz vatandaşlardan Menekşe Ar, İnce’de yönetici vasfı olmadığını, pazarda anca tezgahtarlık yapabileceğini belirtirken Mustafa Karamercimek, İnce’nin Yalova’ya hatta kendi köyüne bile hayrı dokunmamışken Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı olmayacağını söyledi. 

İhracat 23.3 kat arttı  

Yalova’ya AK Parti iktidarları döneminde; sağlıktan eğitime, kültürden tarıma, ulaştırmadan gençlik ve spor gibi ek çok alanda 11.58 milyar lira yatırım yapıldı. İstanbul-İzmir Otoyolu ile Yalova’ya her iki yönden de gelişlerde büyük kolaylık sağlandı. Yatırım ortamı iyileştirilen Yalova’da son 15 yılda ihracat 23.3 kat arttı. 

Yalova’da son 15 yılda çevre alanında da büyük gelişme yaşandı. Şehirde 158 milyon lira orman ve su işleri yatırımı yapılırken 2003-2017 yılları arasında 3.8 milyon fidan toprakla buluşturuldu. 

2003-2018 yılları arasında çevre kirliliğinin önlenmesi için hükümet, belediyelere 7.3 milyon lira  destek sağladı. Son 15 yılda kente, 46.70 milyon lira çevre ve şehircilikyatırımı yapıldı.

Eski yollar yüzünden aort damarım genişledi

Şoför emeklisi Erol Tuna: AK Parti’de Allah razı olsun. Ben 50 yıl şoförlük yaptım. Tüm Türkiye’yi dolaştım. Eskiden Türkiye’de yol yoktu. Eskiden yollarda yaşadığım korku ve heyecan yüzünden aort damarım 7 santim genişlemiş. Şimdi yollar öyle mi? Her yer bölünmüş yol, her dağda tünel var. Allah AK Parti’yi başımızdan eksik etmesin. 

bol keseden atıyorLAR 

 

Emekli Kaya Allar: AK Parti’den memnunum. Biz eskiden ne çileler çekildi yaşadık, gördük. Eskiyi görmeyip AK Parti ile yaşanan refahı çekemeyenler bol keseden atıyor. Tabi onlar da haklı. Kendileri yapamadıkları için çekememezlik var. AK Parti ile bu ülke refaha ulaştı. Biz 24 Haziran’da istikrardan yana olacağız.

İnce’nin sesi var kendi yok 

esnaf Mustafa Karamercimek: Yalova’nın şansızlığı belediye. CHP belediye ile bu iş yürümüyor. Ancak AK Parti hükümetleri Yalova’mızdan elini çekmiyor. Muharrem İnce milletvekilliği döneminde Yalova’ya ne yapmıştır, kendi köyüne ne yapmıştır? Sesi var, kendisi yok. Cumhurbaşkanlığı başka bir şey, dünya lideri olmak gerekir. Muharrem İnce’nin yapacağını inanmıyorum. Kılıçdaroğlu kendisine güvenemedi. İnce’ye, ‘Bir de sen yenil de görelim’ dedi herhalde. İnce’nin köyü olan Elmalı Köyü’nde, önceden İnce’nin akrabaları muhtardı. Orda sular akmıyordu, yollar yapılmıyordu. Ancak muhtarın el değiştirmesi ile çalışma başlatıldı. Kendi köyüne hayrı yoktu ki İnce’nin Türkiye’ye Cumhurbaşkanı olup liderlik yapsın.

İnce anca pazarda tezgahtarlık yapabilir 

 

Yönetici asistanı Menekşe Ar: CHP’de olan belediyeden hizmet alamıyoruz, bu da vatandaşa eziyet olarak dönüyor. Kendi partisine Genel Başkan olamayan ancak Cumhurbaşkanlığı için aday olan Muharrem İnce ancak pazarda tezgahtarlık yapabilir.

AK Parti ile ülke gelişti 

Cevat Özyanıkoğlu: AK Parti ile ülkemiz refaha kavuşmaya başladı. Muhalefet, yapamadığı için AK Parti’yi sadece eleştirmekle kalıyor. Biz eskiden ne yaşadığımızı biliriz. AK Parti geldi yaşam kalitemiz arttı. 24 Haziran’da Erdoğan ile yola devam.

İstikrar için yola devam

İşçi Hikmet Seyyar: Bazıları diyor, ‘eskisi güzel’ diye. Yağı, tuzu, şekeri rahat bulamıyorlardı. Yaşım yetmez ama hep bunu anlatırlardı büyüklerimiz. Ama şimdi her şey elimizin altında. Bunu AK Parti’ye borçluyuz.  İstikrar için AK Parti ile yola devam diyeceğiz.