Beşiktaş'tan Ochoa sürprizi
ABONE OL

FABRİ’NİN İngiliz ekibi Fulham’a gitmesi üzerine Beşiktaş kaleci arayışlarına hız verdi. Siyah-Beyazlılar’ın Arsenal’den ayrılma kararı alan Ospina ve Bursaspor’un milli kalecisi Harun Tekin’den sonra sürpriz bir ismi, Meksika Milli Takım kalecisi Guillermo Ochoa’yı da listesine aldığı öne sürüldü. Belçika basını  Kartal’ın Ochoa’nın menajeriyle görüştüğünü yazdı.

BİR YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Malaga’dan, Standard Liege’e bonservis bedelsiz gelen Ochoa’nın (33) Belçika kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 2018 Dünya Kupası’nda Brezilya ile oynanan maçta 25 kurtarış yaparak tarihe geçen 1.83’lük eldiven için Beşiktaş yöneticilerinin transfer için fikrini sorduğu “evet” cevabı aldıkları takdirde Standart Liege ile masaya oturacakları vurgulandı. Siyah-Beyazlılar Ochoa ile menajerinin görüşmesini bekliyor.

YENİ BİR MACERANIN ZAMANI

Beşiktaş, Ospina (Arsenal) ve Harun Tekin (Bursaspor) için girişimlerini sürdürdüğünden Ochoa’da acele etmiyor. Bu arada İngiliz basını Fabri için Beşiktaş’ın Fulham’la 7 milyon euroya el sıkıştığını yazdı. İspanyol eldiven ise Beşiktaş ve taraftarlara veda ederek, “Yeni bir maceranın zamanı gelmişti. Beşiktaş’a bir şeyler kazandırdığımı düşünüyorum. Premier Lig hayalimdi. Hayallerimin peşinden koşmaya devam edeceğim” dedi.