Göksel Gümüşdağ: Galatasaray'ı oynatmadık ve kazandık
ABONE OL

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ı 5-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Göksel Gümüş, Galatasaray maçı sonrası "Başakşehir, Başakşehir gibi oynadığı zaman her maçtan puan alması kesin gibi diyebilirim. Başta teknik direktör ve futbolcuları kutluyorum. UEFA'da da, ligde de bu işi sonuna kadar taşıyacağız. 4. yılımızda yine müthiş bir top oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Galatasaray'a top oynatmadık. Galatasaray harika maçlar çıkaracaktır ama biz buna müsaade etmedik." dedi.

Futbolcularından övgüyle bahseden Göksel Gümüşdağ "Türkiye'de iyi oynayan iki takım varsa, biri Başakşehir'dir. Takımı bu nedenle kutluyorum. İkinci yarıda da aynı performansı göstererek arzu ettiğimiz yere gitmek istiyoruz. Galatasaray'dan puan alacağımızdan emindim. Oynatmadık ve kazandık." ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in 5. golünü atan Kerim Frei'ı tebrik eden Göksel Gümüşdağ "Kerim Frei'ı tebrik ederim, tüm derbi maçlarında golü var. Bu maçtan önce de gol atabileceğini söylemiştim. Lider ile aramızda puan farkı kalmadı, bundan sonraki maçlarımız, en az bu karşılaşma kadar önemli" diye konuştu.

Skorer