Khabib Nurmagomedov kariyerine nokta koyduğunu açıkladı
ABONE OL

UFC Hafif Siklet ünvan maçında Khabib Nurmagomedov, Justin Gaethje'i nakavtla mağlup ederek kariyerini noktaladığını açıkladı.

Nurmagomedov, Amerikalı rakibi Justin Gaethje'i heyecan dolu karşılaşmada bayıltarak nakavt etti ve kemerini korurken kariyerini noktaladığını açıkladı. Yakın zamanda vedat eden babasının vasiyeti üzerine kariyerini 29-0'lık skorla namağlup olarak tamamlayan Khabib Nurmagomedov, karşılaşmanın ardından büyük podyumda gözyaşlarına boğuldu.

32 yaşındaki Khabib Nurmagomedov maçtan önce annesine babasının yenilgisiz bırakma kararını uyacağını söylediğini duyurmuştu. 

"BABAM OLMADAN GELMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ"

Maç sonu açıklama yapan Nurmagomedov, "Bu benim son dövüşümdü. Buraya kadar babam olmadan gelmem mümkün değildi. Bana, boksu yenilgisiz bir şekilde bırakmamı vasiyet etti. Bu benim son dövüşüm olarak kalacak, size söz veriyorum." dedi.

"SANA VE AİLENE, SAYGILARIMI İLETİYORUM"

Khabib'in rakiplerinden Conor McGregor da açıklamada bulundu. McGregor paylaşımında, "Güzel performanstı Khabib. Sana ve ailene, saygılarımı iletiyor ve baban için başsağlığı diliyorum. Ben dövüşmeye devam edeceğim." dedi.