Çaylar Bizden Muhabbet Sizden Projesi
ABONE OL
Düzenlenen toplantıya Asayiş Şube Müdürü Mustafa Kabukçu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Mahmut Ay, Çocuk Şube Müdürü Hüseyin Çapkın, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Ali Hikmet Yılmaz, Karaköy Şehit Öztürk Polis Merkezi Amiri Çetin Özcan’ın yanı sıra, Karaköy Semti olarak bilinen Topçuasım Mahallesi Muhtarı Mehmet Ünlübaş, İbrahim Çelebi Mahallesi Muhtarı Rıza Vurganer, Mutlu Mahallesi Muhtarı H.Hüseyin Hastürkoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Çaylar Bizden Muhabbet Sizden projesinin amacı anlatılarak, mahalle muhtarlarının ve mahalle sakinlerinin sıkıntıları dinlendi, varsa problemlerine yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu. Birlikte çözüm üretme adına tüm mahalle sakinlerinin bu projeye destek olması istendi.

Toplantının devamında söz alan Topçu Asım Mahalle Muhtarı Mehmet Ünlübaş, Emniyet Müdürü Çetin’e Karaköy semtine gelerek kendileri ile sohbet toplantısı yaptığı ve görüşlerini dikkate aldığı için teşekkür ederek; Karaköy’ün huzurlu bir semt olduğunu, Polis Teşkilatının çalışmalarından memnun olduklarını, mahallelerinde egzozu açık, hız yapan birkaç motor haricinde herhangi bir sıkıntılarının olmadığını dile getirdi.

Sorun ve önerileri bölümünde mahalle sakinlerinin sorularına da tek tek cevap veren Emniyet Müdürü Çetin, “Emniyet Teşkilatı olarak halkımızın sorunlarını çözmek için gece, gündüz demeden özverili bir şekilde çalışıyoruz, bundan sonrada aynı hassasiyetle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ve 155 Polis İmdat hattının kullanımının önemine vurgu yaparak yeni uygulamaya konulan “Komşu Komşunun Kollamasına Muhtaçtır Projesin” ile komşuluk ilişkilerinin hırsızlık olaylarını önlemedeki önemine değindi.