Yaşam Koçundan İçinizdeki Gücü Keşfetme Çağrısı
ABONE OL

Dünyamızın ve ruhumuzun derinliklerinde varlığını hissettiğimiz, elle tutulmayan, gözle görülmeyen ruhsal dünyamızı etkileyen her türlü varlığın metafizik boyutunu ele alan Firdevs Işık, insanın içinde ki gücün ve altıncı duyunun keşfedilmesini sağlayacak çalışmalar yürütüyor.

Kendisinin inanç ve öğreti değerlerine büyük önem verdiğini dile getiren yaşam koçu Firdevs Işık, Teolojinin metafiziğe bakışını hissedersiniz ama göremezsiniz söylemiyle değerlendiriyor. Teolojiinin metafiziğe bakışını yorumlayan Firdevs Işık, buna örnek olarak Peygamber Efendimiz  (S.A.V) ‘in göğe yükselmesini gösteriyor. Bunun bir metafizik olgu olduğunu anlatan Şahin, bu olayı bedensel değil, bir ruh yükselmesi olarak gördüğünü belirterek, “Normal zamanda bir yerden bir başka noktaya normal şartlarda aklın ve mantığın kabul etmediği veya mümkün görünmediği zaman diliminde bir mesafeye gidip gelinmesi bir metafizik olayıdır. Miraçta yaşananları bu şartlarda değerlendirmek gerekir” diye konuştu.

Kendisinin aşama aşama terapi sistemleri uyguladığını aktaran yaşam koçu Firdevs Işık, “Modern çağın getirdiği sorunlara karşı insanlarımıza ışık olma ve yol göstermeye gayret ediyorum” dedi.

Günümüz dünyasının insan sorunlarının başında aile sorunlarının yer aldığını anlatan Firdevs Işık, "Her olay hem erkekler arasında hemde kadınlar arasında farklı özellikler gösteriyor. Aycı kadın ve erkekte de farklı özellikler gösteriyor. Bunu içinde insan ruhunu iyi tanımak gerekiyor. Ben maddesel bir işlem yapmıyorum. Ben ağırlıklı olarak ruhsal olan ve bastırılmış duygular konusunda çalışıyorum. İnsan olmamızdan dolayı bazı temel özelliklerimizi ihmal ediyoruz. İhtiyaçlarımızı görmezden geliyoruz. Bunlar zamanla insanlarda psikolojik patlamalar oluşturuyor. Aynı şekilde iş, eş, arkadaş ortamlarından kaynaklı ve bunların olumsuz yansımaları ile günümüz insanın yaşadığı yoğun bir stres ortamı ve bunun insan ruhunda oluşturduğu olumsuzlukları gidermeye yönelik bir manevi boyut taşıyan terapi uygulamaları ile sorun ve sıkıntılarla baş etmeyi öğretiyoruz." dedi.  

Başta Astroloji ve yaşam koçluğu gibi çeşitli alanlarda eğitim ve çalışmalarda bulunduğunu kaydeden Firdevs Işık, “Astroloji, yüz yıllardır insanlığın merakını uyandırmış ve günümüzde bilim olarak kabul gören bir bilim dalıdır. İnsanlık var olduğundan bu yana bu anlamda çok yol kat etmiştir. Realitenin içinde kavrayamadığımız ve bilmediğimiz birçok olgu vardır. Bu nedenle evrende hiç birşey tesadüfen değildir. Hepsinin maddesel ve manevi boyutu vardır” dedi.