Yeşim Salkım - Hakan Eratik çiftinden ilginç açıklamalar
ABONE OL
Salkım ve Eratik çifti; oyunlarından gündelik hayata kadar bir çok konunun konuşulduğu, özel hayatlarıyla ilgili de ilginç açıklamalarda bulundular.

İşte açıklamalar ;

Yeşim Salkım ; “Bu mesleği yapıyor olmamız bizi diğer insanlardan ayırmıyor, ben bir kadınım o da bir erkek daha evvel de söylemiştim “kocam benim öpüşürüm de tepişirim de sevişirim de”…Biz doğalız dışarıya başka bir resim çizmemek lazım onun acısını çok ağır ödüyorsun sonra “ dedi.

Hakan Eratik ise ; “Dışarıya yalan bir karakter oynayanları tasvip etmiyorum. TV’de yalan söylemek için büyük oyuncu olmak lazım ama insanlar bu oyunun farkında artık “ dedi.

Karı koca olarak birbirlerini acımasızca eleştirdiklerini söylen çif, karı koca olarak birçok projede yer aldıklarını, ikili bundan sonra birlikte iş yapmayacaklarını da açıkladı.7 senedir birlikte olan çift son derece mutlu olduklarını artık mümkünse bir kaç projede görüşmeyelim de dedi.

Hakan Eratik kendi başına bir tiyatro ve dizi projesinde de olacağını söylerken, Salkım ise 3 şarkı hazırladığını bu şarkıları dijital ortamdan ve sosyal medyadan paylaşacağını,15 aralıkda sunulacak şarkısın 40 yıl önce babası Dursun Salkım’ın seslendirdiği “Duymayan Kalmasın” ın bütün sevgililerin birbirine söylemek isteyeceği bir şarkı olduğunu da ekledi.