Şifalı taşlar modanın hizmetinde
ABONE OL

Modacı Erol Albayrak ile dünyanın dört bir yanından getirttiği taşları ilginç kıyafetlere işleyen Fimar Butik işbirliğinden ilginç bir tasarım çıktı. Erol Albayrak, Ametist taşını özel tasarımda kullandı. 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz ise, markanın show room’unda kıyafeti tanıttı. Seçkin davetliler mekanda onyx’ler, dekoratif taşlar, butik dekoratif mozaikler, özel mermer uygulamalarını görme imkanı buldu. Modacı Erol Albayrak ile Fimar Butik’ten Metin Akgün STAR’ın sorularını cevaplandırdı...

Güç, mutluluk ve huzur için

-EROL ALBAYRAK: Dünyamızda gördüğümüzden çok gizemli güzellikler var. Doğal taşlar da bu güzellikleri yansıtan nadide parçalar. Bu taşların insan bedenine ve ruhuna kattığı çok farklı enerjileri de vardır.  Bu tasarımda Fimar esin verdi. Taşların sadece aksesuvar veya dekorasyon malzemesi olarak değil giysinin bir parçası olması bir yenilikti.

En gizemli esin doğadan...

-METİN AKGÜN: Bugün yaptığımız iş, ülkemizde yarı değerli taşların tanınması ve biraz daha ön plana çıkarılması adına bir yatırımdır. Bu showroom’da yerli ve ithal taşları sergiliyoruz. Taşlarla tasarım ilişkisine gelince... Doğa zaten tasarımları ile birlikte sunuyor bize taşları. Biz onu olması gerektiği gibi sunmaya çalışıyoruz.