Danla Bilic kimdir kaç yaşında Youtuber Danla Bilic nereli Beyaz Show izle
ABONE OL

Youtuber Danla Bilic kimdir kaç yaşında nereli? soruların yanıtlarını aryaanlar için ayrıntıları bu haberimizde derledi. Kanal D'de yayın hayatına devam eden Beyaz Show'da bu hafta bomba konuklar yer alırken Youtube kanalıyla kısa zamanda 2 milyon takipçiye ulaşan Danla Bilic dikkat çeken isimler arasında yer alıyordu. Ayrıca Beyaz Show'a  Serdar Ortaç, oyuncular Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu ve Demet Özdemir'de konuk oldu. İşte Youtuber Danla Bilic hakkında merak edilen o hayat hikayesi....

Youtube'a yüklediği makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic'in dün aldığı kilolarlar da çok konuşuldu. Fakat geceye damga vuran başka bir olay daha vardı. O da Demet Özdemir'in Danla Bilic'e laf sokması oldu. Danla Bilic bir anda neye uğradığını şaşırırken Beyazıt Öztürk olayı toparlamaya çalıştı.

Demet Özdemir'in bu çıkışı herkesi şoke etti. Serdar Ortaç ve Beyazıt Öztürk olayı toparlamaya çalışsa da kimse ne olduğunu anlayamadı.

MAKYAJ VİDEOSU PAYLAŞMIYORUM

Demet Özdemir ve Danla Bilic dün akşam Beyaz Show'un konuğuydu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir takipçi konusunda Serdar Ortaçla konuşurken birden Danla Bilic'i kastederek "ben makyaj videosu paylaşmıyorum yaptığım işleri paylaşıyorum" şeklinde konuştu.



DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Bilic, 1994 yılında Kütahya'da doğdu. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam ediyor. Twitter'da futbolcuları trollemesiyle adını duyurdu. Makyaj kanalı açan Danla Bilic; Youtube'da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle ve sürekli kullandığı 'Yalak' kelimesiyle bir fenomen oldu.