Bol gollü zevkli bir derbi dileğiyle

Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesi son yılların en büyük derbisi olacağa benzer. Beşiktaş ligin en iyi futbol oynayanı. Attığı gollerle de beğeni kazanıyor. Üstüne üstlük kadro zengini. Fenerbahçe ise yenilenmiş kadrosuyla tam hazır değil. Lige de iyi başlamadı. Akıl almaz puanlar kaybetti. Her kaybedilen puanlardan sonra  Aykut Kocaman, takımına güvendiğini söyleyerek futbolcularının dağılmasını önlemeye çalıştı.

Kaleci Volkan, üst üste hatalı goller yiyerek beklenenin dışında bir performans sergiledi. Alanyaspor karşısındaki F.Bahçe, farklı oyuncular ve farklı formatıyla mücadele etti. Atılan gollerle de farklı kazanarak Beşiktaş karşısına çıkmadan önce moralini üst seviyeye taşıdı.

Kameni devamlı oynarsa kalesini tecrübeli elleriyle korumaya devam edecek gözüküyor. Stoper oynayan Neto, benim beğendiğim tarzda futbol sergiledi. Topu oyuna çok iyi soktu. Dikine oynama isteği oyun kurgusu adına olumlu gözüktü.

Dirar ve Skertel’in sakatlıkları defansta sıkıntılara yol açabilir. Alper Potuk her zaman katkı yapar. Santrfor Janssen’i çok beğendim. Hareketli gözükmesi, arkadaşlarına duvar olması, gol yapılabilecek pozisyonlardaki asistçiliğiyle göz doldurdu.

Zirvede yer alan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş gümbür gümbür geliyor. Deplasman korkusu olmadığı için zevkli, güzel ve bol gollü bir maçın olacağını varsayıyorum. Yalnız Beşiktaş’ta Cenk Tosun’a çok dikkat etmek gerekir. Çünkü bu futbolcu, gollerini atmaya devam ediyor.