DUA

Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu Cuma günü Yalova’daki evinde geçirdiği beyin kanaması sebebiyle kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Elhamdulillah, ameliyat başarılı geçti. Doktorlar 2 gün boyunca Mirzabeyoğlu’nuuyutarak tedavi ediyor. İnşaallah bugün (Pazartesi) Salih Mirzabeyoğlu uyandırılacak ve tedavisi devam edecek.

Beyin kanamasının sebebi hususunda elbette söyleyeceklerimiz var, lâkin şu an için odaklandığımız nokta Mirzabeyoğlu’nun ayağa kalkması. İnşaallah kendisi sıhhatine kavuştuğunda hâdisesin kaynağını birinci ağızdan öğrenmiş olacağız.

Hastaneye Türkiye’nin dörtbir tarafından ziyaretler gerçekleşiyor. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere alâka gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerek hastaneye gelerek gerekse telefon açıp “Bir isteğiniz var mı” diye soran dostlardan ve siz değerleri okuyucularımdan tek bir istirhamım var: Dua!

Ömrünü, “muazzam bir İslâmî zuhur”a adayan ve bu yolda akla hayale gelmeyen zulümlere mâruzkalan Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun için dua buyurunuz…