Fenerbahçe kolay kazandı

Fenerbahçe, zorlu Kayserispor deplasmanında ummadığı kadar kolay bir galibiyet aldı. Maça hızlı bir başlangıç yapan Feenrbahçe’de sezon başından bu yana fazla devreye giremeyen Soldado perdeyi açtı. Aatıf uzaktan attığı nefis golle farkı ikiye çıkartan isim oldu.

Soldado dar açıdan kendisinin ikinci, Fenerbahçe’nin üçüncü golünü filelerle buluşturdu. Fenerbahçe için bu sezon belki de hayatnın en rahat deplasman maçını oynadı diyebiliriz Kayserispor takım olarak Fenerbahçe’nin bu kadar rahat pas oyununa girmesine izin veren futbolunun faturasını kalesinde 5 gol görerek ödedi.

Savunmanın sağında oynayan Şener, sağ kanat akınlarında bindirmeleriyle göz dolduruken, attığı golle de başarılı futbolunu taçlandırmış oldu. Giuliano ise fişi çeken isim oldu. Maç öncesinde Aykut Kocaman’a sorsalardı, bu farklı galibiyeti asla düşünemezdi. Çünkü Kayseri’de zor bir maç beklentisinde olan Fenerbahçe, Soldado’nun, Aatıf’ın, Mehmet Topal’ın ve Şener’in mükemmel futbollarıyla farklı galibiyete ulaşırken, zirve yarışında da varlığını göstermiş oldu.

Ben Fenerbahçe’nin bu sezon böylesine olumlu futbol sergilediğini çok az izledim. Futbolcular aynı ama Kayseri karşısında seyrettğim Fenerbahçe bana büyük zevk verdi. Hücum ağırlıklı futboldan dolayı Aykut Kocaman ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Attığı gollerin dışında bir o kadar da gol kaçıran Fenerbahçe’nin savunma anlayışı da mükemmeldi. Sarı-Lacivertli savunma oyuncuları Kayserispor’un forvetlerine hiç şans vermezken, Kayserispor kendi evinde ilk defa bu kadar ağır bir yenilgi aldı.