Güzel bir yeniay doğuyor

Bu hafta yeni başlangıçların önünü açan güzel bir yeniay doğuyor. Yeniayın hemen ardından harekete geçtiğimizde, girişimlerimizin istediğimiz gibi büyüme ve gelişme şansı her zamankinden yüksek olur. Aksamalara neden olan ve yavaşlatan Merkür gerilemesi de düzeldiğinden, önümüzde açık bir yol var. Özellikle yeniayın burcumuza göre enerji verdiği alanlarda yeni girişimlerde bulunmayı düşünebiliriz. 20 Eylül Çarşamba günü Başak burcunda doğan yeniayın enerjisi on gün sürecek ama en güçlü olduğu günler, yeniayın hemen ardından gelen günler olacak. Başaklar bu yeniayın enerjisini istedikleri her alanda değerlendirebilirler. 20 Eylül doğumlu Başaklar ise yeniayın enerjisini sadece bu dönem değil, tüm bir yıl boyunca hissedecek ve taze başlangıçlar yapabilecekler. Ancak yeniayda Uranüs’ün sert açısı beklemediğimiz haber ve koşullara işaret ediyor. Hiç aklımıza gelmeyen son dakika gelişmeleri ile karşılaşabileceğiz demektir. Yeniayla beraber oluşan Merkür-Neptün karşıt açısı ise karşı tarafı anlamayı zorlaştırabilir ya da karşı taraf gerçek niyetini gizleyebilir. Hafta başındaki Aslan’daki Venüs ile Koç’taki Uranüs arasındaki destekleyici açı, 21 Ağustos doğumlu Aslanlar ile 17 Nisan doğumlu Koçlar ve 18 Aralık doğumlu Yaylara aşk, para ve çocuklarla ilgili kolaylık ve fırsatlar getirecek. Özellikle 5 Eylül ve birkaç gün yakınlarında doğan Başakların yavaş hareket etmeleri ve ufak tefek sakarlıklara dikkat etmeleri iyi olur. 

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan 

Yeni işler alabilir, evde veya iş yerinde kendinize yardımcı tutabilirsiniz. Yeniay, yeni proje ve görevlerde başlangıçlar yapmanıza yardımcı olacak. İş yapma metotlarınızda ve çalışma ortamınızda yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz. Sağlıkla ilgili ihmal ettiğiniz kontrolleri yapmanın ve sağlıklı beslenmeye başlamanın zamanıgelmişolabilir.

BOĞA 21 Nisan - 21 Mayıs   

Toprak elementi olan Başak burcundaki enerji birikimi size iyi gelecek. Başak’taki yeniayın enerjisiyle birlikte aşk hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu dönemde aşık olabilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular bu yeniaydan destek alacak. Eviniz, başka bir mülk ya da babanızdan para gelebilir.

İKİZLER 22 Mayıs - 21 Haziran

Yıldız haritanızın yuva bölümünde enerji birikimi olduğundan, eve ait konularda yeni girişimlerde bulunmak için senenin en uygun dönemindesiniz. Yeni mobilya ve aksesuarlar alma, taşınma gisi konularda harekete geçebilirsiniz. Mülkten para kazanabilecek veya ev için lâzım olan parayı bulabileceksiniz.

YENGEÇ 22 Haziran - 22 Temmuz  

Bu haftanın güçlü yeniayı kısa seyahatlere çıkmanız, eğitim ve iletişim kökenli projelere ağırlık vermenizi destekleyecek. Kardeş, kuzen gibi yakınlarınızla sık görüşebilirsiniz. Haberleşme trafiğiniz zaten artmıştı. Kendinize yeni bir telefon veya araba almayı düşünebilir ve günlük ulaşım şeklinizi değiştirebilirsiniz. Kariyerinizde ise beklenmedik bir gelişme olabilir.   

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos 

Tam da masraflarınız iyice artmışken parayla ilgili yeni fırsatlar çıkabilir ama belirsiz koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Yeniay, yeni gelir kaynakları oluşturmanız veya maaşınıza zam almanız için yeni kapılar açacak. Ama aldanabileceğiniz koşullar var! Sizi bilerek ya da bilmeden yanıltabilirler. Seyahat sırasında ya da üniversitede âşık olabilirsiniz!

BAŞAK 24 Ağustos - 22 Eylül / HAFTANIN ŞANSLISI

 

Senenin hatta son iki senenin en güçlü dönemindesiniz. Burcunuzdaki gezegen birikimi ve de yeniayın enerjisiyle neyi isterseniz yapabilir ve başarabilirsiniz. İlk adımı yeniay doğduktan sonra çarşamba günü atarsanız, en güçlü enerjiyi yakalamış olacaksınız. Karşı tarafın gerçek niyetini anladığınızdan emin olmaya bakın. Beklemediğiniz yüklü bir ödeme çıkabilir.

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim / HAFTANIN ŞANSIZI

Yeniay bilinçaltınızı karıştıracak ve farkında olmadığınız unsurları hatta sırları yüzeye çıkaracak. Yalnız kalıp düşünmek ve iç hesaplaşma yapmak iyi gelecek. Bırakmak istediğiniz bir alışkanlık varsa, sene içindeki en uygun dönemdesiniz. Ancak partneriniz beklemediğiniz davranışlarla sizi şaşırtabilir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım 

Sosyal hayatınız canlanmıştı. Yeniay ise yeni çevrelerin kapısını açacak. Katılacağınız sosyal gruplarda yeni tanıdıklar edinebilirsiniz. Dernek, kulüp gibi bir topluluğa üye olabilirsiniz. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak iş programınızda veya yardımcılarla ilgili ani ve beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz.

YAY 23 Kasım - 21 Aralık 

Kariyerinizde sadece bu senenin değil, son iki senenin en parlak dönemindesiniz. Yeni iş görüşmeleri yapmak veya yeni işler almak için yeniayın hemen ardından harekete geçebilirsiniz. Ancak belirsiz ve net olmayan durumları iyi araştırmalısınız zira bazı gerçeklerin üzeri kapalı olabilir. Eve ait meseleler de sizi yavaşlatabilir. 

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Bu haftanın yeniayı yurt dışı, mahkeme ve üniversite bağlantılı alanlardaki yeni girişimlerinizi destekleyecek. Büyük düşünecek ve kalıpların dışına çıkabileceksiniz. Ancak eve ait konularda, başka bir mülk ya da babanızla ilgili beklemediğiniz gelişmeler olabilir ve size dolaylı yoldan bazı zorluklar çıkarabilir.

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Parayla ilgili konular ön planda. Harcamalarınız artmış olmalı ama yeni gelir kaynakları bulmak için Çarşamba günü doğan yeniayın ardından harekete geçebilirsiniz. Bu yeniay dönemi para meselelerinde, tüm sene içindeki en parlak dönemlerinizden biri olacak. Bir şey satın alabilir ya da yüklü miktarda para gelebilir.

BALIK 19 Şubat - 20 Mart  

Zıt burcunuz olan ama sizi tamamlayan Başak’taki enerji birikimi bir başkasıyla yapacağınız her türlü işbirliğini destekliyor. Evlenmek, nişanlanmak, gibi sizi temsil edecek bir uzmanla anlaşmak için uygun bir dönemdesiniz.  Beklemediğiniz bir harcama, ödeme veya aylık gelirinizle ilgili sürpriz bir durum ortaya çıkabilir.