Müslümanlıkları da takiyye bunların

"Fetullah bu iş tamam artık, sen ve arkadaşların gidin artık mağarada inziva yapın dese bana, diyeceğim ki ya Rasulullah sana saygım sonsuz, fakat müsaade buyurursan sen vefat etmeden evvel o dediğin şeyleri vefatından sonra dediğin şeylere tercih edeceğim ben."

"Ya Rasulullah dedim, ne olacak halimiz bizim? Birden bire Resul-u Ekrem temessül buyurdu. Rüya değil. Buyurdular ki Türkiye'nin meselelerini falanlara bıraktık biz."

"Hatta arkadaşlarıma çok söylemişimdir, Cebrail'i çok severim, aşık gibi burnumun direkleri sızlar. Hiç görmediğim tanımadığım bir melektir bu. Bu bir parti kursa ben diyeceğim ki sen bir parti kurdun ama müsaadenle ben seni desteklemeyeceğim."

"Ben sizin sol meleklerinize söyledim günahlarınızı yazmayacak, sol meleklerinizin elini tutuyorum."

"Haçlının ülkemizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizin ve onların arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar."

"Kuvvet dengesi yoksa kuvvete başvurmayın. Çok iyi planlayacak ona göre yürüyeceksiniz."

"Fuzuli kahramanlık yerine ele geçirmeyi tercih edin."

                                                           ****

Bu ifadeler sadece insanlara değil İslam'a da terör uygulayan sapık ve şarlatan Fetullah Gülen'in haşhaşilerine verdiği vaazlarından alıntı.

Kendini Peygamberlerle, meleklerle oturup kalkan biri gibi anlatıyor. Öyle ulvi bir amaç için çalışıyorum ki bu uğurda Peygamber gelse yine kendi bildiğimi yaparım mesajı veriyor. Allah'ın nida ile kendisiyle irtibata geçtiği söylüyor...

Peygamber'i, Kuran'ı, Allah'ı bile araçsallaştırdı. Böyle böyle Fetih suresi okuyarak masum insanları katleden bir haşhaşi ordusu kurdu. Soruları çalıp "Peygamber rüyada söyledi" diyebilen ve buna da inanan bir sapıklar sürüsü... Sapık önderlerinin gösterdiği yolda her türlü günahı işleyebileceklerini ve bunların melekler tarafından kaydedilmeyeceğine inanan bir suç şebekesi...

40 yıldır karınca sabrıyla sürdürülen bir beyin yıkama faaliyetinin sonucu bu.

                                                           *****

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in dün açıkladığı "Kendi Dilinden FETÖ, Örgütlü Bir Din istismarı" adlı rapor, aklımızın almadığı hainliklere, dine ve peygambere iftira atılmasına cevaz veren bu "paralel dinin" nasıl inşa edildiğini gözler önüne seriyor.

Rapor, Gülen'in 670 saatlik tüm konuşmaları dinlenerek, Türkçe basılı 80 kitabı ve dergilere yazdığı yazılar incelenerek hazırlanmış.

Bir yıllık titiz bir çalışmanın sonucunda sadece FETÖ sapıklığının dini temellerini anlamamızı değil istismara yol açacak her türlü dini söylemi de zihnimizin ayırt etmesine sağlayacak çok önemli bir iş çıkmış ortaya.

Görmez Hoca'nın da ifade ettiği gibi biraz geç kalmış bir çalışma. Çünkü FETÖ devlete ve millete olduğu kadar İslam'a da zarar vermeyi amaçladı. Sızmak istediği yere göre laik, solcu ya da liberal olabildiği gibi Müslümanlıkta da takiyye yaptı. Toplumun genelinde hüsnü kabul görebilmek için Müslümanlığı kullandı.

                                                           ****

Bu raporu okuyunca gerçekten bir kez daha şok olacaksınız. Dine aykırı olduğu bu denli açık ifadelere rağmen nasıl olup da inandı bunca insan, şaşacaksınız.

Gülen'in başarısı tam da burada işte. Çekirdekten yetiştirilen kişilerin Gülen'in kitapları dışında bir şey okumasına müsaade edilmiyor. Böylece FETÖ bir taraftan paralel bir devlet kurarken bir taraftan da paralel bir din kuruyordu.

                                                           ****

Her yola düşmeye müsait heretik yapılarıyla köpekliklerini yaptıkları ülkelerin muteber saydıkları inançlara da eklemlenebilirler bundan sonra. Kendilerine göre sapık kilise-camiler inşa edebilirler.

Bu raporun asıl önemi, benzeri sapkınlıkların farklı boyutlarda tekrar karşımızı çıkabildiği gerçeğine karşı da bizi uyarması. Din istismarına karşı bir el kitabı mahiyeti taşıması...