Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Haberleri

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları

- Yeşil-siyahlı takım, yeni sezon hazırlıkları için bulunduğu İtalya'da Happy Casa Turnuvası'na katılacak - Kulübün basın sözcüsü Hayrettin Sezer: "Turnuvanın takımımıza iyi bir tecrübe katacağını düşünüyoruz. İnşallah geçtiğimiz yıl olduğu gibi sezona kupayla başlamış oluruz"


SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya'da Happy Casa Turnuvası'na katılacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, bu sezon ligin yanı sıra FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek yeşil-siyahlı ekibin, yeni sezon hazırlıklarına İtalya'da devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, daha önce İtalya'da bu ülkenin takımlarından Happy Casa Brindisi ile hazırlık maçı yapan Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un, 4 ekibin mücadele edeceği Happy Casa Turnuvası'na katılacağı aktarıldı.

Yarın başlayacak turnuvada yeşil-siyahlıların yanı sıra ev sahibi Happy Casa Brindisi, yine İtalya'nın NPC Rieti takımı ile Karadağ temsilcisi Buducnost VOLI'nin yer alacağı kaydedildi.

Açıklamada, kulüp basın sözcüsü Hayrettin Sezer'in şu ifadeleri yer aldı:

"Yeni sezon hazırlıkları için takımımız İtalya'da. Hem İtalyan hem de Karadağ liglerinin güçlü ekipleriyle karşılaşacağız. Sezon öncesi takımımız için iyi bir hazırlık turnuvası olacak. Turnuvanın ilk maçını ise yarın Karadağ ekibi Buducnost VOLI ile oynayacağız. Turnuvanın takımımıza iyi bir tecrübe katacağını düşünüyoruz. İnşallah geçtiğimiz yıl olduğu gibi sezona kupayla başlamış oluruz."