Balıkesirspor Baltok, Gençlerbirliği maçı öncesi iddialı

Spor Haberleri

Balıkesirspor Baltok, Gençlerbirliği maçı öncesi iddialı

- Teknik direktörü Giray Bulak: "Gençlerbirliği karşısında kendimize, taraftarımıza, şehrimize yakışan mücadeleyi yapacağız ve maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağız"


BALIKESİR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, 10 Kasım Cumartesi günü lider Gençlerbirliği'ni konuk edecekleri maç öncesi iddialı konuştu.

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Giray Bulak, ligin 12. haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin gücüne dikkati çekti.

Rakiplerinin lig lideri konumunda bulunduğunu hatırlatan Bulak, "Bu hafta, ligin tepesinde olan, geniş kadroya sahip bir ekibe karşı oynayacağız. Bu maçlar fırsattır. Gençlerbirliği karşısında kendimize, taraftarımıza, şehrimize yakışan mücadeleyi yapacağız ve maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Bütün düşünce ve çalışmalarımız bu doğrultuda." diye konuştu.

Taraftarlarına destek çağrısında bulunan tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı:

"Burada biz her şeyi yapabiliriz. Taraftarımızdan, 'İstanbulspor'dan 3 gol yediler geldiler.' düşüncesini bir kenara bırakıp, destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü biliyoruz ki Balıkesirspor Baltok taraftarı, zor anlarda kulübünün, oyuncusunun yanında olmuştur. Biz inşallah cumartesi günü taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla beraber neleri başarabileceğimizi oyuncularla beraber göstermek istiyoruz. Biz bunun peşindeyiz."