Traktörüyle düştüğü çukurdan kurtarılan adamın sağlık durumu

Genel Haberleri

Traktörüyle düştüğü çukurdan kurtarılan adamın sağlık durumu

- Bolu'da, traktörüyle düştüğü 5 metrelik çukurdan 3 gün sonra kurtarılan 65 yaşındaki Yusuf Öznur'un tedavisi sürüyor - Yusuf Öznur: - "Nasıl olduğunu anlamadım. Toprak kaydı, traktör bir anda devrildi. Yanımda yemek ve su yoktu" - "Şu anda iyiyim, tedavim tamamlandıktan sonra köye gideceğim"

BOLU (AA) - Bolu'da, traktörüyle düştüğü 5 metrelik çukurdan 3 gün sonra kurtarılan 65 yaşındaki Yusuf Öznur'un tedavisi devam ediyor.

Bolu merkeze bağlı Afşar köyündeki evinden geçen pazar ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve 3 gün sonra Baltalı köyü yakınlarında ormanlık arazideki bir çukurda bulunan Öznur, Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi görüyor.

Hastanenin genel cerrahi servisinde tedavisi süren Öznur, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın nasıl meydana geldiğini bilmediğini belirterek, "Nasıl olduğunu anlamadım. Toprak kaydı, traktör bir anda devrildi." dedi.

Öznur, yanında yemek ve su olmadığını anlatarak, "3 gün boyunca sigara içtim. Hiç korkmadım. Dışarıda sesler duyduktan sonra sürekli bağırdım. Ama sesimi duyuramadım." diye konuştu.

Şu anda iyi olduğunu aktaran Öznur, tedavisi tamamlandıktan sonra köye gideceğini kaydetti.

Yusuf Öznur'un oğlu Mustafa Öznur da babasının köye daha çabuk gitmek için arazi yolunu kullanmak istediğini aktararak, "Hava karardığı vakitte gidince çukuru görmemiş, traktör çukura düşmüş. Kendisi de traktörün altında kalmış. Biz ararken o araziden geçtik, hatta orası drone ile de arandı. Traktör hiçbir yerde gözükmeyince kaçırma olayı oldu diye düşündük. Çukura düştüğü hiç aklımıza gelmedi." ifadelerini kullandı.

Babasının çukurda sesini kimseye duyuramadığını dile getiren Öznur, "Oradan bir insanın çıkmasına imkan yok. 5 metreden derin bir çukur. Zaten sağlık problemleri var." dedi.

- Olay

Bolu merkeze bağlı Afşar köyündeki evinden geçen pazar ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 65 yaşındaki Yusuf Öznur'un bulunması için çalışma başlatılmıştı.

Öznur, AFAD koordinesinde jandarma ve UMKE ekipleri tarafından yapılan ve köy sakinlerinin de destek verdiği arama çalışması neticesinde, Baltalı köyü yakınlarında bulunan ormanlık arazide traktörüyle yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukurda bulunmuştu.