UTAŞ Uşakspor'dan kas hastası anneye destek

Genel Haberleri

UTAŞ Uşakspor'dan kas hastası anneye destek

- Genetik kas hastalığıyla mücadele eden Hatice Çınar'a destek ziyaretinde bulunan UTAŞ Uşakspor oyuncuları, Valilik izniyle açılan yardım hesabına bağış için çağrıda bulundu - Teknik direktör Hakan Şapçı: "Hatice kardeşimizin sağlığına kavuşması için tüm taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi katkı sağlamaya çağırıyoruz. Bu haftaki maçı kazanıp galibiyeti Hatice kardeşimize hediye etmek istiyoruz"


UŞAK (AA) - TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden UTAŞ Uşakspor'un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları, genetik kas hastalığı ile mücadele eden Hatice Çınar'a destek ziyaretinde bulundu.

Teknik direktör Hakan Şapçı, ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bir çocuk annesi Hatice Çınar'a (38) moral vermek ve destek olmak istediklerini söyledi.

Çınar'ın rahatsızlığını haberlerden takip ettiklerini, kendisinin yanında olduklarını göstermek için ziyarete geldiklerini belirten Şapçı, şunları kaydetti:

"Hatice kardeşimizin hastalığı her geçen gün ilerliyor, bir süre sonra yatağa bağlı yaşamak zorunda kalacak. Bizler onun kök hücre tedavisine destek olmak için Valilik izniyle açılan yardım hesabına tüm duyarlı taraftarlarımızı ve hemşehrilerimizi katkı sağlamaya çağırıyoruz."

Ligin ikinci haftasında 8 Eylül Cumartesi günü saat 16.30'da Niğde Anadolu'yu konuk edeceklerini hatırlatan Şapçı, "Bu maçı kazanıp galibiyeti Hatice kardeşimize hediye etmek istiyoruz. Onun moralini yüksek tutması gerek. Biz büyük bir camiayız. Uşaklılar yardımsever insanlar, gereken paranın kısa sürede toplanacağına inanıyorum." diye konuştu.

Uşakspor Başkan Yardımcısı Fatih Kandemir de destek çağrısında bulunarak, kulübün sosyal medya hesapları üzerinden bu çağrıları iletmeye devam edeceklerini söyledi.


- Hatice Çınar: "Beni çok duygulandırdı"


Kas hastası Hatice Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "20 yıldır hastalıkla mücadele ediyorum. Hareket kabiliyetimi her geçen gün kaybediyorum. Tek şansım kök hücre tedavisi. Futbolcu kardeşlerim beni çok duygulandırdı. Sağlığıma kavuşmak tek arzum." ifadelerini kullandı.

Yardım kampanyasının sürdüğünü aktaran Çınar, şunları ifade etti:

"Valilik izniyle açılan hesaba bağışlar yapılıyor. Henüz toplanan para çok yetersiz. Fevzi Ünlü kardeşimiz benim sağlığıma kavuşmam için bilgisayarını açık artırmayla satılığa çıkardı. Ressam Fatih Çağlar Güvenç, 'Uşak Zeybekleri' ve 'Osmanlı Tuğrası' isimli tablolarını benim için yine açık artırmayla satılığa çıkardı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok acı çekiyorum ancak bunları duyunca acım hafifliyor."

Ziyarette futbolcular, kendi aralarında topladıkları bir miktar bağış ile UTAŞ Uşakspor forma ve atkısını Hatice Çınar'a takdim etti.

Hatice Çınar'ın tedavi masraflarını karşılamak amacıyla Uşak Valiliği izniyle açılan yasal bağış hesap numarası şöyle:

Ziraat Bankası Uşak Şubesi Hatice Çınar İçin Yardım Hesabı

Hesap Sahipleri: Hüsniye Ünlü - Ramazan Kaplan

Şube Kodu: 256

Hesap No: 67926878-5001

IBAN: TR24 0001 0002 5667 9268 7850 01