Malzemeler
• 1 Adet levrek balığı • 1 Dilim kesilmiş somon balığı • 1 Adet kalamar
• 2 Adet domates • 3 Adet yeşil biber • 2 Diş sarımsak • 2 Adet defne yaprağı
• 1 Adet kabuğu soyulmuş dilimlenmiş limon • Zeytinyağı • Tuz • Karabiber • Maydanoz
hazırlanışı: Tavanın içine yağ koyuyoruz. Üzerine ince doğranmış sarımsak ilave ediyoruz. Küp küp doğranmış somon balığı, haşlanmış kalamar, iri doğranmış levrek balığı ilave edip kavuruyoruz. 3-4 dakika kavurup üzerine yeşil biber, defne yaprağı, kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domatesi ilave edip kavuruyoruz. Tuz, biber, kabuğu soyulmuş limon dilimi ile soteliyoruz. Harcımızı güvecin içine alıp 180 derecelik fırında 10 dakika pişiriyoruz. Bu arada istenirse fırına koymadan önce rendelenmiş kaşar peyniri de konulabilir. ince doğranmış maydanozla servis ediyoruz.