Ada Masalı 3. bölüm full izle! Ada Masalı 3. bölüm izle Puhutv!

Ada Masalı 3. bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı'nın başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer alıyor. Ada Masalı 3. bölümde Çiçekler için İdil'le mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda kendini Poyraz'la bir yolculukta bulur. Ada Masalı 3. bölüm izlemek için haberimizdeki Ada Masalı 3. bölüm full izleme Puhutv linkine tıklayın. Ada Masalı 3. bölüm izle Puhutv!

29 Haziran 2021 Salı 23:50
Dizi Haberleri





Ada Masalı, 3. bölüm izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı 3. bölümde Haziran, Hakan'ı karşısında görünce çok şaşırır. Hakan'ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran'ı zor durumda bırakır. Haziran, Hakan konusunda Poyraz'a ne diyecek? Ada Masalı 3. bölüm full izleme sayfasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ada Masalı 3. bölüm izle Puhutv!

ADA MASALI 3. BÖLÜM İZLE PUHUTV!

Ay Yapım imzalı Ada Masalı'nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

ADA MASALI 3. BÖLÜM FULL İZLE STAR TV!

ADA MASALI 4. BÖLÜM ÖNİZLEME

ADA MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı 3. bölümde Haziran, Hakan'ı karşısında görünce çok şaşırır.

Hakan'ın ne yapacağı kestirilemeyen tavırları Haziran'ı zor durumda bırakır.

Bu sırada Eylül ve Adar'ın nişan partisi yaklaşmaktadır. Eylül, her yerin çiçeklerle donatılmasını ister. Haziran, Ada'nın tek çiçekçisine gittiğinde bütün çiçeklerin önceden alınmış olduğunu anlar.

Ada Masalı 3. Masalı Çiçekler için İdil'le mücadele etmek zorunda kalan Haziran sonunda kendini Poyraz'la bir yolculukta bulur.

Parti için her şey hazırlandığında genç nişanlı çift büyük bir kavgaya tutuşur; Haziran kavgaya Poyraz'ın söylediği bir şeyin neden olduğunu öğrenir... Poyraz ise kendini son derece haklı görmektedir.

İkili bu sorunu çözmeye çalışırken Haziran'ın sırrını bir kişi daha öğrenmek üzeredir.

29 Haziran 2021 Salı reyting sonuçları: Maraşlı, Şahsiyet, Baht Oyunu, Ada Masalı reytingleri

Baht Oyunu 3. bölüm full izle Youtube!

Cam Tavanlar 4. bölüm izle!

Maraşlı 24. bölüm izle tek parça Atv!

Sen Çal Kapımı 43. son bölüm izle!