Annemizi Saklarken 3. Bölüm full izle! Annemizi Saklarken 3. Bölüm tek parça izle kesintisiz!

Annemizi Saklarken dizisi 3. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmenliğini Barış Yön'ün üstlendiği, senaryosunu ise Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünde Annesi yüzünden bir kez daha zor durumda kalan Derya, yaşadığı utancı affedemez ve anne-kız büyük bir yara alır. Handan ve Dündar arasında neler yaşandı? Annemizi Saklarken 3. Bölümde neler oldu? Annemizi Saklarken 3. Bölüm full izle tek parça!

22 Aralık 2021 Çarşamba 20:31
Dizi Haberleri





Annemizi Saklarken 3. Bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı Annemizi Saklarken dizisinin 3. Bölümünde Dündar'ın ilgisi Handan'ın kafasını karıştırmaya başlarken Handan, her zamanki gibi annelikten sınıfta kalır ama bu kez yaptığı hata çocuklarla sınırlı kalmaz ve işsiz kalmasına sebep olur. Handan ve Dündar evlenecek mi? Annemizi Saklarken 3. Bölüm full izle!

ANNEMİZİ SAKLARKEN 3. BÖLÜM FULL İZLE!

Yapımcılığını Ojo Pictures'ın üstlendiği "Annemizi Saklarken"in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annemizi Saklarken 3. bölümde Handan ve Dündar'ın fotoğrafları, Handan'ı Demir ailesinin hedefi haline getirirken, Derya'nın Bora ile yaptığı anlaşma dev bir hayalkırıklığına döner.

Annesi yüzünden bir kez daha zor durumda kalan Derya, yaşadığı utancı affedemez ve anne-kız büyük bir yara alır.

Fotoğrafların acısını Derya'dan çıkaran Bora, nihayet babasıyla sert bir yüzleşme yaşarken, Dündar ise yaşanan hiçbir krize aldırmadan takıntı yaptığı Handan'ın peşindedir.

Dündar'ın ilgisi Handan'ın kafasını karıştırmaya başlarken Handan, her zamanki gibi annelikten sınıfta kalır ama bu kez yaptığı hata çocuklarla sınırlı kalmaz ve işsiz kalmasına sebep olur.

Hayatta tamamen köşeye sıkıştığı bir anda Dündar'ın uzattığı el, hepsinin hayatını değiştirecek yeni bir dönemin başlangıcıdır.

Kutsi ve Hande Doğandemir'in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Nimet İyigün, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden renkli ve başarılı isimler yer alıyor.

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Kutsi'nin yer aldığı dizide Yeşim Ceren Bozoğlu, Nimet İyigün, Hatice Aslan, Ece Yaşar ve Erdem Kaynarca gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

22 Aralık 2021 Çarşamba reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz reyting sıralaması

Kanunsuz Topraklar 12. Bölüm full izle!

Kuruluş Osman 76. son bölüm izle!

Sadakatsiz 76. bölüm izle (son bölüm)

Evlilik Hakkında Her Şey 13. son Bölüm full izle!