Bir Zamanlar Çukurova dizisinde gerilim artıyor

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü izleyiciyle buluştu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor.

21 Aralık 2018 Cuma 07:00
Dizi Haberleri


Bir Zamanlar Çukurova dizisi 15.son bölümünde bu hafta; Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA YENİ OYUNCU

Show TV'nin geçtiğimiz aylarda reytinglere kurban giden dizisi Yeni Gelin'de jandarma komutanı karakterine hayat veren Metin Çanak, ATV'deki Bir Zamanlar Çukurova'ya dahil edildi. Dizideki kilit rollerden birisi olacak 'tekstil kralı Alattin'i ise müzisyen kimliğiyle de bilinen ve son olarak Show TV'deki Yeni Gelin dizisinde 'Jandarma komutanı' karakteriyle ekrana çıkan Metin Çanak canlandıracak.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? Bir Zamanlar Çukurova 16.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görünütleri Atv'de yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 15.SON BÖLÜM İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR? "Beni öldürün bitsin bu kavga artık!" Bir Zamanlar Çukurova 15.son bölümünde bu hafta; Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a 'beni öldürün, bitsin bu kavga' diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz'ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar'ın konağını basıyor. Yılmaz'a Demir'in zarar verdiğini düşünen Fekeli'nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar'ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi? sorusu dizinin son bölümünde yanıt buldu.