Çukur 25.bölümde Sultan mahalleye döner

Bir önceki bölümlerde vurulan Sultan mahalleye geri döner. Peki bu vurulma olayı nasıl gerçekleşti. Saadet’in Vartolu’ya aşık olduğunun ortaya çıkması Koçovalı ailesini doğrudan etkiler. Vartolu’dan alınmaya çalışılan intikamın yönü şaş

18 Nisan 2018 Çarşamba 07:00
Dizi Haberleri


Çukur 24. Bölümde Yaşananlar

Bir önceki bölümlerde vurulan Sultan mahalleye geri döner. Peki bu vurulma olayı nasıl gerçekleşti. Saadet’in Vartolu’ya aşık olduğunun ortaya çıkması Koçovalı ailesini doğrudan etkiler. Vartolu’dan alınmaya çalışılan intikamın yönü şaşar. Kurşun Sultan’a isabet eder. Amaç Sultan’ı vurmak değildir. Sultan sadece yanlış zamanda yanlış yerde bulunmuştur. Sultan’a isabet eden lurşun Koçovalı ailesini alt üst eder. Sultan için yaşam savaşı başlar. Nazım yeni bir hamle peşindedir. Emrah hakkında ortaya çıkan gerçek ise Yamaç ve Sena ilişkisini doğrudan etkiler.

 

Çukur 25. Bölümde Yaşananlar

Çukur 25. bölüm fragmanında Sultan mahalleye geri döner. Vurulmasının ardından zor bir dönem geçiren ailesi de bu durum karşısında rahatlar. Tabi bir eksiklik vardır. Sultan yaşıyordur ama bacakları kötürüm kalmıştır. Bu durum ise Sultan tarafından kolaylıkla kabul edilir bir durum değildir. Mahalleye girişi büyük tezahüratlarla olan Sultan ise durumundan hiç memnun değildir. Kendisini bu duruma sokan kişiden intikam alma peşindedir. İntikam alma işini ise Yamaç’a devreder. İntikamını almazsa hakkını helal etmeyeceğini söyler. Tam Yamaç, Medet’e silahını doğrulttuğu sırada başka bir silah sesi daha duyulur.