Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu ve hikayesi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu ve hikayesi nedir?

24 Ocak 2018 Çarşamba 07:00
Dizi Haberleri


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu ve hikayesi nedir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 88. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.  

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 88. BÖLÜM ÖZETİ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın  Salı günü ekrana gelecek yeni bölümünde Pudra Hakkı herkesin sınırını  zorluyor. İlk olarak masaya oturuyor ve istediklerini almak için manüpilasyon yapmaya başlıyor. Tipi ‘nin Gönül’e olan zaafını kullanarak Tipi’yi çileden çıkarıyor. Tipi kendini kaybederek silah çekiyor ama adamları olaya müdahale ediyor. Diğer yandan Hakkı boş bir odaya konuyor. Odaya aniden Ceylan geliyor ve Hakkı’yı sorgulamaya başlıyor. Hakkı ise Ceylan’a söylediği bir lafın arından Ceylan suratına tokadı yapıştırıyor.

Kimsesiz yaşar ise Reisten izin alarak harekete geçeceğini söylüyor. Yakaladıkları adamları siz benim dostum değilsiniz diye infazda bulunuyor. Meryem ise oğlunun hapishanede olmasına dayanmıyor. Hele de oğlunun hapishanede yaşadıklarına şahit olunca onu kurtarması için Ceylan’dan yardım istiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 88. bölüm 23 Ocak Salı günü saat  20:00 ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 87.BÖLÜM ÖZETİ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümünde Ömer kaza yapmıştı. Bu trafik kazasında çarptığı adamsa ölmüştü. Ömer bu durumu babasının adamlarına haber verince kazayı fedailer üstlendi. Bu yüzden başkası teslim olmuştu. Nevzat ise olayın öğrenilmesi an meselesi olduğundan masanın acil toplanmasını istedi. Masanın arkasında olup olmadığını sordu. Seçkin Fahri bomba yapması için Reha Servet’e emir verdi. Servet bu emri yerine getirirken Hızırdan gizlemeye çalıştı. Selda ise evlenmek arzusunu Hızır Ali’ye söyledi. Hızır ise bu da nereden çıktı diye Selda’ya çıkışmıştı. Ancak Selda’nın evlenme isteğinin arkasında başka neden vardı. Selda , Nevzat’ın ölmesinin ardından arkanıza babamın olması için gizli ve habersiz evlenmek zorunda olduğunu Hızır’a anlattı. Hızır ise bu planı Selda’nın tek başına düşünmediğini biliyordu. Bu yüzden Selda’ya bütün bu planlar senin başının altından mı çıkıyor yoksa başkaları akıl mı veriyor diye çıkışmıştı. Selda ise gitmekle tehdit ederek Hızır’ı planına uymaya ikna etmişti.
Meryem ise ölen adamın taziyesine icabet etmek için haber göndermişti. Ömer’i de yanında götürmek istemişti fakat Ömer ölen adamın yakınlarının yüzüne nasıl bakacağım diyerek reddetmişti. Fakat Meryem oğlunun yaptığı hatadan pişmanlık duyması için taziye evine zorlu götürdü. Taziye evine giden Çakırbeyli ailesi vefat eden adamın ailesine desteklerini açıkladı. Hayriye anne çocukların okuması , evlenmesi ve iş bulmasına yardım edeceğini söyledi. Ömrü yetmez ise bu görevi Hatice devralacak ve o devam ettirecek dedi. Gönül de mağdur aileye rahat oturmaları için ev aldı. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU Hızır Çakırbeyli çok küçük yaşlarda yer altı dünyasına girmiş ve bu dünyada basamakları hızlaca tırmanarak en üst tabakaya yükselmiştir. Haksızlığı , adaletsizliği durdurmaya yemin ederek büyüyen Hızır, günü gelir ve tüm haksızlıkların odağında bulur kendini. En büyük zaafı ise aşktır. Çevresindeki tüm kadınları çok sever ve çok sahiplenir. Aynı zamanda bu sevgi yer gelir kadınlar zarar verir. Diğer yandan Hızır’ın yükselişi yer altı dünyasının tek sorumlusu olmasını sağlar. Büyük olmak büyük sorumluluk getirir. Hızır ve ailesi bu büyüklükten her zaman etkilenir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları Oktay Kaynarca ( Hızır Çakırbeyli ) : Büyük mafya babası Hızır ; adaletli, vefakar , sahiplenici aynı zamanda korkutucu, düşmanı boldur. Deniz Çakır ( Meryem Çakırbeyli ) : Özü sözü bir ve yiğit bir kadın olan Meryem, Hızır’ ı dize getiren tek kadındır. Cefakar bir anne ve vefalı bir eştir.