Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 5. Bölüm full izle!

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli dizisi 5. bölümüyle TRT1'de izleyici karşısına çıktı. Hacı Bayram Veli dizisi 5. bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 5. Bölüm full izle!

11 Mart 2022 Cuma 23:53
Dizi Haberleri





Hacı Bayram Veli dizisi 5. Bölümüyle izleyenleriyle buluştu. İslam tarihi ve Türk tarihine ışık tutan dizinin yeni bölümüne "Kendi kendinle söyleşmeye de mi başladın evlat? Yakındır kendini bilmen!" sözü damga vurdu. Hacı Bayram Veli dizisi 5. bölüm izle!

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM-I VELİ 5. BÖLÜM İZLE!

Hacı Bayram-ı Veli ve onun tasavvuf dünyası...

Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli 5. bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

HACI BAYRAM VELİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Aklanmak için yol arayan Molla Numan Karaca Halil'i tutan kişinin kim olduğunu görmüştür. Kadı Naibi Molla Numan'ı yakalamanın derdindedir. Bursa'dan gelen kadı kurulan tezgahın farkındadır. Kadı naibinin işlerini zorlaştırır.

Gittikçe köşeye sıkışan Şeyh Murat Molla Numan'ı bulmak için Mevlüt bey konağına gider ama umduğunu bulamaz.

Somuncu Baba kurduğu tezgah ile Şeyh Murat'ın Halifesi Kemal ve Tatar'ı kadı karşısına çıkarır. Şeyh Murat'ın oyunları devam etmektedir. Suçu üstlenmesi için Molla Rüstem'i ikna eder. Molla Numan üzerine atılan iftiradan kurtulur.

Başrollerinde Burak Sevinç, Hüseyin Soysalan, Sena Çakır, Atakan Yarımdünya, Kemal Başar, Sinan Albayrak, Fırat Topkorur, Derda Yasir Yenal, Aydın Sigalı ve Latif Koru'nun yer aldığı Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram-ı Veli, her cuma TRT1'de.