Kalp Yarası 30. bölüm izle Youtube! Kalp Yarası 30 bölüm full izle!

Kalp Yarası 30. bölüm izleyenleriyle buluştu. Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'nın son bölümünde Ayşe'ye arabasıyla çarpan Pınar, "Anne ben çok kötü bir şey yaptım!" diyerek Feraye'den yardım istiyor. Ayşe'ye ne olacak? Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran'ın yer aldığı Kalp Yarası 30. bölüm izleme linki haberimizde. Kalp Yarası 30. bölüm full izle Youtube!

7 Şubat 2022 Pazartesi 20:56
Dizi Haberleri





Kalp Yarası 30. bölüm, izleyici karşısına çıktı. Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası 30. bölümde Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar. Delilleri Ayşe'den çaldıran Pınar, Ayşe'ye arabasıyla çarpar. Kalp Yarası 30. bölümü izlemek isteyenler, Youtube ve Atv bağlantılarına haberimizden ulaşabilirler. Kalp Yarası 30. bölüm full izle!

KALP YARASI 30. BÖLÜM İZLE ATV!

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği, yapımcılığı Süreç Film tarafından üstlenilen dizinin genel hikayesi Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

KALP YARASI 30. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE!

Kalp Yarası, Pazartesi akşamı yeni bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran yer alıyor.

KALP YARASI 31. BÖLÜM FRAGMANI | FERİT, AYŞE'Yİ ARIYOR...

Kalp Yarası'nın 31. bölüm fragmanında Ferit, her yerde Ayşe'yi ararken Yaman, Feraye'ye kötü sözler sarfeden Hande'yi evden kovuyor.

KALP YARASI 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kalp Yarası'nın son bölümünde Ferit babasının katilini bulmaya çalışırken Ayşe, Sancakzade Konağı'nı yerinden oynatacak bir itirafta bulunmuştu. Konakta kontrolü sağlamaya çalışan Ferit, ağabeyini karşısına almaktan çekinmez.

Kalp Yarası 30. bölümde; Sessiz telefonlar alan Vedia gizemli davranırken, onu rahatsız eden sır Yaman'ı paramparça eder.

Feraye ve Pınar'ın gelişiyle Sancakzade Konağı'nda işler iyice rayından çıkar.

Ferit ve Yaman cephesi bir kez daha karşı karşıya gelirken, Ayşe konakta suların durulması için büyük bir uğraş verir.

Yaman annesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını üzerinden atamamışken bu durum Hande'yle gerginliğe neden olur.

Mirza'nın yaptığı teklif ise Ayşe, Vedia ve Betül'ü bir araya getirir.

Babasının cinayetinin peşini bırakmayan Ferit, cinayeti çözecek kilit delillere ulaşır. Ancak bu deliller Ayşe'nin başını belaya sokar.

Pınar, Ayşe'nin çamtasını çalması için kapkaççı tutar. Çantası için koşturan Ayşe'yi görünce panik yapan Pınar, arabasıyla ona çarpar.

7 Şubat 2022 Pazartesi reyting sonuçları: Alparslan, Survivor, Yasak Elma reyting sıralaması

Mahkum 9. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Fırat kaçacak mı?

Camdaki Kız 30. Bölüm Fragmanı | "Nalan'a Her Şeyi Anlatacağım"

Yasak Elma 130. son bölüm full izle FOX Tv!

Yargı 19. bölüm full izle!