Menajerimi Ara 12. bölüm izle! Menajerimi Ara 12. bölüm Puhu Tv!

Menajerimi Ara 12. bölümüyle dün akşam Star Tv ekranlarında yayınlandı. Menajerimi ara 12. bölüm izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Menajerimi Ara son bölümde Barış, Beren'den ayrılıp, Dicle için büyük bir adım atmaya karar verir. Öte yandan Kıraç, Dicle'nin sakladığı gerçeği öğrenirken, Ego ajans menajerleri kendilerini bekleyen büyük tehlikenin henüz farkında değildir. Menajerimi Ara son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını da yayınlandı. İşte kaçıranlar için Menajerimi Ara 12. bölüm izle Puhu Tv linki ve yeni bölüm fragmanı.

8 Kasım 2020 Pazar 23:51
Dizi Haberleri





Menajerimi ara 12. bölüm izleyenler tarafından heyecanla takip edildi. Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv veya Star Tv linkleri haberimizde yer alıyor. Menajerimi ara 12. bölüm izleyenlerden tam not aldı. Yayınlanan son bölümde; Geçmişten gelen sürpriz misafir Serkan Tahtacı'nın dönüşü ajansta büyük bir etki yaratır. Öte yandan Barış, Beren'den ayrılıp, Dicle için büyük bir adım atmaya karar verir. Kıraç, Dicle'nin sakladığı gerçeği öğrenirken, Ego ajans menajerleri kendilerini bekleyen büyük tehlikenin henüz farkında değildir. Menajerimi Ara 12. bölüm izle! Menajerimi ara son bölüm full izle Puhu Tv.

MENAJERİMİ ARA 12. BÖLÜM İZLE STAR TV

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM FULL İZLE PUHU TV

MENAJERİMİ ARA 12. BÖLÜM ÖZETİ

Menajerimi ara 12. bölümde; Geçmişten gelen sürpriz misafir Serkan Tahtacı’nın dönüşü ajansta büyük bir etki yaratır. Ego ajans menajerleri, oyuncu Pınar Deniz’i ajansa kazandırmak için zorlu bir mücadelenin içine girerler. Ancak menajerlerin yapacakları hamleler, yollarının ünlü bir sanatçı ile kesiştiği bu zorlu mücadeleyi büyük bir çıkmaza sürükleyecektir.

Menajerimi ara 12. bölümde Barış, Beren’den ayrılıp, Dicle için büyük bir adım atmaya karar verir. Bu durum Beren’i bir sonraki hamlesi için harekete geçirirken, Barış’ın Emir ve Dicle arasında yaşananlara şahit olması her şeyi daha karmaşık bir hale getirir. Kıraç, Dicle’nin sakladığı gerçeği öğrenirken, Ego ajans menajerleri kendilerini bekleyen büyük tehlikenin henüz farkında değildir.

MENAJERİMİ ARA 13. BÖLÜM FRAGMANI

MENAJERİMİ ARA KONUSU

Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpekbalıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal…

Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar… Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder.

Oyuncular

Kıraç: Barış Falay

Feris: Canan Ergüder

Çınar: Fatih Artman

Dicle: Ahsen Eroğlu

Barış: Deniz Can Aktaş

Peride: Ayşe Nil Şamlıoğlu

Beren: Yaprak Medine

Gülin: Gamze Karaduman

Jülide: Nazlı Senem Ünal

Emrah: Semi Sırtıkkızıl

Bekir: Bedir Bedir

Mayda: Aslı Mavitan

Leyla: Pınar Ünsal

Meral: Buse Sinem İren

Ece: Duygu Şen

Sedef: Melisa Seda

Aydın: Beran Kotan

Arıza 9. bölüm izle (tek parça)

Son şaka filmi oyuncuları kimler?

Maria ile Mustafa 10. bölüm izle (tek parça)

Kırmızı Oda son bölüm izle! Kırmızı Oda 10. bölüm (tek parça)

Zümrüdüanka 18. son bölüm full izle!

Gönül Dağı 3. bölüm izle!