Mucize Doktor 40. son bölüm tek parça: Mucize Doktor 40. bölüm full izle!

Mucize Doktor 40. bölüm izleyenlerin ilgi odağı oldu. FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor, Perşembe günü son bölümüyle ekranlardaydı. Mucize Doktor 40. bölümde Ali Vefa, Nazlı'dan vazgeçme kararı alır. Aşk acısı çeken Nazlı ise Ali'nin yeni bir eve taşındığını öğrenir ve unutulduğunu düşünür. İşte Mucize Doktor 40. bölüm full izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

3 Aralık 2020 Perşembe 23:58
Dizi Haberleri





Mucize Doktor 40. bölüm Perşembe akşamı FOX Tv'de ekrana geldi. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu Mucize Doktor 40. bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Mucize Doktor 40. bölümde; Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır. Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar. Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. İşte kaçıranlar için Mucize Doktor 40. bölüm full izleme linki.

MUCİZE DOKTOR 40. BÖLÜM İZLE

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan'ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi 40. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Mucize Doktor'un 10 Aralık Perşembe ekrana gelecek olan 41. yeni bölümünden ilk fragman da Fox TV tarafından yayınlandı.

MUCİZE DOKTOR 41. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!

MUCİZE DOKTOR 40. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk acısı çeken Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder. Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır. Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar.

Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır. Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar. Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

MUCİZE DOKTOR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Ali’yi süratle kaybettiğini hisseden Nazlı, ona son bir teklifte bulunur ve birlikte ilişkilerini kurtarmak için yeni bir yol denemeye karar verirler.

Diğer taraftan durumu bütün müdahalelere rağmen kötüleşmeye devam eden bir hasta, Ferman’la Ali’yi şaşkına çevirir. Yeni bir cerrahi şefi seçmeye zorlanan ve ekipten birinin bir hata yaptığından şüphelenen Tanju, Ferman’ı sıkıştırmaya başlar.

Bütün bunlar olurken Ali, Nazlı’nın hatırı için kendini hiç olmadığı kadar zorlar. Günün sonunda Berhayat Hastanesi’nde kozlar tekrar paylaşılır. Ama hiç kimse tam aradığını bulamayacaktır.

Alev Alev 5. bölüm Puhu Tv!

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm izle!

Hekimoğlu 27. bölüm izle!

İyi Aile Babası oyuncuları kimlerdir? İyi Aile Babası konusu ve oyuncu kadrosu

Sadakatsiz 9. yeni bölüm ne zaman?

Sol Yanım 2. bölüm izle! Sol Yanım 2. bölüm tek parça Star Tv!