Muhteşem İkili dizisinde beklenmedik olay

Muhteşem İkili 4.yeni bölüm fragmanı yayında! Muhteşem İkili 3. bölümü ile bu akşam ekrana geldi.

18 Kasım 2018 Pazar 07:00
Dizi Haberleri


Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Muhteşem İkili Muhteşem İkili'nin 3.son bölümünde bu hafta, Barca'yı kurtarmaya giden MKC'yi kötü bir sürpriz bekliyor. Muhteşem İkili'nin 15 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 3. yeni bölümünde MKC, bombalı düzenekten Barca'yı kurtarmaya çalışıyor! Köpek Sadri'nin ölüp, ölmediği merak ediliyor!

MUHTEŞEM İKİLİ 3.BÖLÜM ÖZETİ

MKC, güç bir kararla karşı karşıyadır! Muhteşem İkili 3. Bölüm perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! MKC, ele geçirdiği Semih’i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray’ın elinde tuttuğu Barca’yıkurtarmak mı? Demiray’ın planı ise; MKC’yi de, Barca’nın yanına çekip ikisini birden öldürmektir. Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC’nin hayatları şimdi birbirlerine bağlıdır.

Barca ve MKC'ye bombalı tuzak! Demiray, hapisten kaçmalarına yardım eden kişinin Köpek Sadri olduğunu öğrenince harekete geçiyor. İkilimizin yumuşak karnı olarak düşündüğü Sadri'nin evinde kurduğu tuzak sonucunda Barca'yı yakalıyor. Barca, gözünü açtığında metruk bir binada bağlı durumdadır. Demiray, onu yakalamanın verdiği mutlulukla zafer sarhoşluğu yaşamaktadır. MKC'yi de yakalayabilmek için Barca kozuonun için biçilmiş kaftandır. MKC'ye haber salar. MKC, hiç düşünmeden mekana gelir. Barca, MKC'yi karşısında görünce şaşırır. Bile bile ölümün üztine gelmesi onu kızdırır; çünkü, Barca'nın bağlı bulunduğu yerde uzaktan kumandalı bomba bulunmaktadır. İkisini öldürme fırsatı Demiray'ın kucağına altın tepside sunulmuştur. Demiray bombayı patlatacak kişiye emrini verir. Barca ve MKC bu bombadan nasıl kurtulacaklar? MKC'nin rahat tavır takınması bir planı olduğunu mu gösteriyor?

MUHTEŞEM İKİLİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır.

Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.

Muhteşem İkili'nin 1 Kasım Perşembe günü yayınlanan ilk bölümünde Barca ve MKC'nin kaderleri, bir uyuşturucu baskını sonrası birleşiyor!