Sen Çal Kapımı 40. Bölüm 2. fragmanı! Sen Çal Kapımı yeni sezondan 2. fragman yayınlandı!

Sen Çal Kapımı yeni sezondan 2. fragman yayınlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin 2. yeni sezonu Haziran'ın 9'unda Çarşamba akşamı FOX Tv'de ekrana gelecek. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in rol aldığı Sen Çal Kapımı 40. Bölüm 2. fragmanında Serkan, uzun zamandır görmediği Eda ile karşılaşacak. Ayrı kaldığı sürede kızları dünyaya gelen Serkan ve Eda yeniden bir araya gelecek mi? İşte Sen Çal Kapımı 40. Bölüm 2. fragmanı

1 Haziran 2021 Salı 16:20
Dizi Haberleri





Sen Çal Kapımı yeni sezondan ikinci fragman yayınlandı. Fox TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisi, sezon finalinin ardından yeni sezonuyla izleyicisiyle buluşacak. Sen Çal Kapımı dizisinin 2. sezonu Haziran ayının 9'unda başlayacak. Sen Çal Kapımı yeni sezon fragmanında Serkan, kızıyla karşılaşıyor. İşte Sen Çal Kapımı 40. Bölüm 2. fragman.

SEN ÇAL KAPIMI 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı, Fox TV'nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, ekrana gelen 39. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Sen Çal Kapımı yeni sezon fragmanında Eda'nın İtalya'da olduğunu bilen Serkan, yıllar sonra Eda'yı karşısında bulur. Her ikisi de birbirlerine karşı boş değildir. Yılın iş insanı ödül töreninde yan yana gelen Eda ve Serkan'ın arkalarından bir ses gelir "Anne! babam bu adam mı?" Serkan'ın bir kızı vardır. Eda ve Serkan yeniden bir araya gelecek mi?

Sen Çal Kapımı 2. yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Camdaki Kız 8. bölümde neler olacak?

Game of Thrones'un devam dizisi belli oldu!

Akrep 23. bölüm full izle (Akrep son bölüm)