Seversin son bölüm izle 10. bölüm tek parça! Seversin 10. Bölüm full izle!

Seversin 10. bölümde Asya ve Tolga bir yandan kendi iç dünyalarında aşkı sorgularken bir yandan da Sefa Oran'ı aşkına kavuşturup Aşk Girdabı dizisinin geleceğini kurtarabilecekler midir? Seversin dizisi 10. Bölüm full izleme Kanal D ve Youtube sayfası haberimizde yer alıyor.

3 Ağustos 2022 Çarşamba 20:00
Dizi Haberleri





Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün rol aldığı Seversin dizisinin 10. bölümünde Sete gelen haber bir anda çekimleri durdurur. Aşk Girdabı'nın senaristi Sefa Oran, Bahri'yi arayıp diziyi artık yazmayacağını söylemiştir. Peki şimdi ne olacak? Tolga, Asya'ya gerçekten aşık mı oluyor? Peki Asya, ona karşı ne hissediyor? İkili aşk sınavından geçebilecek mi? İşte Youtube ve Kanal D üzerinden Seversin 10. Bölüm full izleme bağlantıları...

SEVERSİN 10. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE!

Seversin, her hafta Çarşamba günü Kanal D'de ekrana geliyor.

SEVERSİN SON BÖLÜM İZLE (10. BÖLÜM İZLE)

SEVERSİN 10. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün rol aldığı, eğlenceli hikayesi ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Seversin'in yeni bölümünün konusu şöyle;

Tolga, Asya'ya olan hislerini sorgularken Asya da Tolga'nın davranışlarına anlam vermeye çalışmaktadır.

Sete gelen haber bir anda çekimleri durdurur. Aşk Girdabı'nın senaristi Sefa Oran, Bahri'yi arayıp diziyi artık yazmayacağını söylemiştir. Bir anda gözler Tolga'ya çevrilir çünkü kısa süre önce verdiği bir röportajda Tolga çekimlerde sahnelerin yüzde seksenini doğaçladığından bahsetmiştir.

Bahri Tolga ve Asya'yı Sefa Oran'ı ikna etmesi için görevlendirir. Kahramanlarımız Sefa Oran'la konuştuklarında meselenin altında yatan asıl sebebin kötü sonla biten bir aşk hikayesi olduğunu anlarlar.

Asya ve Tolga diziyi kurtarmaya çalışırken bir taraftan da aralarındaki çekimi anlamaya çalışıyor!

Asya ve Tolga bir yandan kendi iç dünyalarında aşkı sorgularken bir yandan da Sefa Oran'ı aşkına kavuşturup Aşk Girdabı dizisinin geleceğini kurtarabilecekler midir?

TOLGA, ASYA'YA SIRILSIKLAM AŞIK OLUYOR!

İkili arasındaki çekim nasıl gelişmelere yol açacak?

Asya ve Tolga bir yandan kendi iç dünyalarında aşkı sorgularken bir yandan da Sefa Oran'ı aşkına kavuşturup Aşk Girdabı dizisinin geleceğini kurtarabilecekler midir?