Ufak Tefek Cinayetler'de Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Sarmaşık kadınları yol ayrımında! Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris'te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor.

21 Kasım 2018 Çarşamba 07:00
Dizi Haberleri


UFAK TEFEK CİNAYETLER 42.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık kadınları yol ayrımında!

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris'te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya... Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim'in isteğini yerine getirip, Serhan'a ihanet edecek mi? Pelin, Emre'yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan'la kalmayı mı?

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 41. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık'ta bir şüpheli bir ölüm daha gerçekleşiyor. Arzu'nun ölümünden sonra Oya, Pelin ve Burcu ittifak yapıyor. Arzu'nun ölümünü kabullenmeyen Mehmet, Emreden şüpheleniyor ve Emre'yi bıçaklıyor. Pelin de o sırada Emre'nin yanında ama Mehmet, Pelin'i görmüyor.

 

OYA EMRE'NİN HAYATINI KURTARIYOR

Mehmet, Emre'yi öldürdüğünü sanıyor. Pelin, Emre'den kurtulabileceğini düşünse de yapamıyor. O sırada Emre gözlerini açıyor ve Pelin'den yardım istiyor. Ama Emre ile olduğunun anlaşılmasın istemiyor. Oya'yı arıyor. Çok zor durumda olduğunu söyleyip Emre'nin yaralandığını söylüyor. Oya apar topar onların yanına gidiyor. Oya, Emre'nin yarasına bakıyor ve pansumana başlıyor. Pelin, Emre'yi bıçaklayanın Mehmet olduğunu söylüyor. Emre'nin yarasına tampon yapıp arabasına bindiriyor. Pelin yolda sık sık Emre'nin öldüğünü sanıp panik oluyor. Oya bir doktor arkadaşını arayarak Emre'yi hastaneye götürüyor. Emre ameliyatı alıyor. Oya polise gitmemeleri için yalvarıyor. Oya arkadaşını Pelin de Emre'yi ikna ediyor.