Yargı 11. bölümde neler olacak? Yargı 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yargı 11. bölümden 2 fragman da yayınlandı. Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yargı'nın son bölümünde Ceylin'in İnci cinayetini araştırırken Engin'le konuşması sırasında Ilgaz'ı küçümseyen ses kaydı ortaya çıkmıştı. Ilgaz'ın bu ses kaydını Ceylin'e dinletmesiyle biten Yargı'nın 11. bölüm fragmanı ekrana geldi. Peki Yargı 11. bölümde neler olacak? İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

25 Kasım 2021 Perşembe 10:24
Dizi Haberleri





Yargı 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizisi Yargı'nın yeni bölümü Pazar akşamı ekrana geldi. Heyecanla takip edilen dizinin son bölümünde Ilgaz'ı yıkan ses kaydı damga vurmuştu. Yargı 11. bölüm fragmanında ise Engin, Çınar'ın Zafer ile olan durumunu öğrenmiştir. Ilgaz'ı yanına çağırarak tehdit eder. Ilgaz ne yapacak? İşte Yargı 11. bölüm fragmanı

YARGI 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yargı dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta Pazar günü ekrana gelecek olan Yargı 11. bölümde Engin Ilgaz'ı tehdit ediyor.

YARGI 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu Yargı'nın 11. bölüm fragmanında Engin, Çınar'ın Zafer ile olan durumunu öğrenmiştir. Ilgaz'ı yanına çağırarak ona babasının gerçeği itiraf etmesini yoksa onun Ceylin'e kendisinin bu gerçeği söylemesi gerektiğini söyler.

ILGAZ HAYATININ YOL AYRIMINDA!

Çınar da Metin de çok kötü durumdadır. Ceylin ise durumdan habersiz babasını aramaktadır. Ilgaz ne yapacak?

YARGI 11. BÖLÜM 2. FRAGMAN

CEYLİN SONUNDA HİSSETTİKLERINİ ILGAZ'A SÖYLÜYOR!

Kaçmaktan çok yorulan Ceylin, duygularına yenik düşerek hissettiklerini Ilgaz'a açıklıyor. Ilgaz'ın yanında olacağını söyleyen Ceylin nasıl bir cevapla karşılaşacak?

YARGI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Yargı son bölümde Ceylin'in kardeşi İnci'nin mezarında söyledikleri izleyenleri duygulandırdı.

Ceylin ve Ilgaz'ın arası tuhaflaşmaya başlamıştır. Evlilikleri yüzünden herkes ikiliyi sorgularken onlar da kendi aralarındaki ilişkinin gidişatını çözmeye çalışırlar.

ILGAZ, CEYLİN'İN GİTMESİYLE BAŞ ETMEYE ÇALIŞIYOR

Ceylin'in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz'la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır.

Ilgaz'ın Ceylin'e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir.

ILGAZ'I YIKAN SES KAYDI!

Ilgaz da Ceylin de aralarındaki ilişkiyi sorgulamaktadır. Ilgaz, Ceylin'in gitmesinden sonra dağılmıştır. Ancak ona dur demeye de dili varmaz. Ceylin ise Ilgaz'a zarar vereceğinden korkmaktadır.

ILGAZ, PARS'I KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR

Yargı 10. bölümde Ilgaz, Pars'ı köşeye sıkıştırır. Cinayet akşamı Yekta'nın yanında olduğu bilgisini bildiğini açıklayınca Pars şoke olur. Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

ENGİN'İN HEDEFİNDE ŞİMDİ DE CEYLİN VAR!

Çınar ve Engin hapishanede kaşrı karşıya geliyor. Çınar'ın öfkesi Engin'in umursamaz tavırlarıyla daha da alev alıyor! Engin kafasında kurduğu planla bu defa hedefine Ceylin'i koyuyor.

Engin'in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir.

Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar. Engin'in avukat teyzesi bu noktada devreye girecektir. Engin, Ceylin'i teyzesine hedef gösterir.

Metin bir yandan Çınar'ı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdan'la mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.

Merdan ise yıllar sonra oğluyla arasındaki problemleri çözecek bir fırsat yakalamıştır. Metin'in sakladığı sırrı artık o da biliyordur.

YEKTA'NIN FOYASI ORTAYA ÇIKTI!

Seda, Yekta'nın ipliğini pazara çıkarıyor! Yekta'nın sahte diplomayla yıllardır avukatlık yaptığını ortaya çıkaran Seda, bu gizli bilgiyi nasıl kullanacak? Bu beklenmedik gelişme herkesi şoke ediyor! Peki Yekta şimdi ne yapacak? Seda, ondan ne isteyecek?

Yargı 10. Bölüm izle tek parça!

Yasak Elma 121. son bölüm full izle FOX Tv!

Alparslan Büyük Selçuklu 3. Bölüm full izle!

Üç Kuruş 4. Bölüm izle Youtube!