Yasak Elma dizisinde şoke eden tuzak

Yasak Elma 6.son bölümünde bu hafta Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer.

25 Nisan 2018 Çarşamba 07:00
Dizi Haberleri


Yasak Elma'nın yapımcılığı Med Yapım-Fatih Aksoy'a ait. Yeni başlamasına rağmen izlenme rekorları kıran dizinin yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Dizinin ters köşe yapan senaryosu da Melis Civelek ve Zeynep Soyata'ya ait. Yasak Elma'nın oyuncu kadrosunda ise; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi başarılı isimler yer alıyor. İşte Yasak Elma 7.yeni bölüm fragmanı ve Yasak Elma 6.son bölüm izleme linki... Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, başrollerini ise Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin paylaştığı dizi, büyük yapımcılar tarafından yoğun ilgi gördü Yasak Elma yeni bölümüyle 1 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'de Fox TV ekranlarında!

YASAK ELMA DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Yasak Elma 6. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor? Yasak Elma 6. Bölüm Fragmanı yine olay yarattı. Ender'in sinsi planlarının sonu gelmiyor. Ender bu kez Yıldız'ın eski sevgilisi Mete'yi devreye sokuyor. Diğer yanda Zeynep ve Alihan artık zincirlerini kırmış ve aşklarını doyasıya yaşamaya karar vermişlerdir. Ender Bir yandan Yıldız'la uğraşmayı sürdürürken aileyi kökten bitirmeye karar vererek oklarını Zeynep'e de yöneltiyor.

Zeynep'in Alihan'la çalıştığını öğrenen Ender'in eline büyük koz geçiyor. Alihan'ın çalıştığı yere giderek Zeynep'i küçük düşüren Ender Alihan'a "İşte bu garson kızımızın kız kardeşi Zeynep. Bu iki kız kardeş yememişler içmemişler acaba biz iki zengin adamın koynuna nasıl gireriz diye bir plan yapmışlar. Çok korkunç bir şebekenin tuzağına düşmüş durumdayız maalesef" diyerek Alihan'ı Zeynep'e karşı dolduruyor. Peki Zeynep ve Alihan'ın aşk'ı bitecek mi? Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır. Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep’e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan’ın beklenmedik hareketi Zeynep’in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır…