İhtiyaç sahiplerine un dağıttı, içinden para çıktı

Sosyal medyada Sameer Khan isimli kullanıcı tarafından paylaşılan görüntülere göre, ihtiyaç sahiplerine un yardımı yapan bir hayırsever, un paketlerinin içine para da koydu.

28 Nisan 2020 Salı 08:45
Dünya Haberleri





9 Nisan 2020'de sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir video, büyük beğeni topladı.

Sameer Khan isimli kullanıcının paylaştığı videoda, bir hayırseverin dağıttığı un paketleri içerisine 15 bin rupi yerleştirdiğini söyledi.

Khan görüntülerde, "TikTok topluluğundan bir ricam var, lütfen bu videoyu olabildiğince paylaşın. Herhangi bir tanıtımını yapmadan muhtaç insanlara bağış yapan bir adama teşekkür etmek istiyorum. Bu bağışı şöhret kazanmamak için isimsiz olarak yaptı, ve şimdi kimse adını bilmiyor. Gece yarısı bir gecekondu mahallesinde buğday unu dağıtmak için bir kamyon geldi. Her bir kişi için 1 kg un olduğu söylendi, un miktarı çok az olduğu için birçok insan unu almaktan vazgeçti. Sadece gerçekten açlıktan ölmek üzere olan ihtiyaç sahipleri gittiler ve 1 kg un paketi aldılar. Ancak paketi evlerinde açtıklarında, içinde 15 bin rupi olduğunu gördüler." ifadelerini kullandı.