AÖL açık lise soru ve cevapları yayınlandı mı?

AÖL açık lise soru ve cevapları yayınlandı mı? MEB Açıköğretim Lisesi AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

10 Aralık 2018 Pazartesi 07:00
Eğitim Haberleri


 8-9 Aralık AÖL sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre AÖL sınav sonuçlarının yayınlanacağı tarih henüz belli değil ancak tahmini bir tarih var. Sınav soru ve cevaplarını resmi sonuçlardan önce kontrol etmek isteyenler için sınav soru ve cevaplarının önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

AÖL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Açık Öğretim Liseleri (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi) 1. dönem sınavları ardından gözler soru-cevap duyurusuna çevrildi. AÖL soru ve cevapları http://aol.meb.gov.tr/ adresi üzerinden yayımlanacak, beklenen duyuru yapılır yapılmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

AÖL GİRİŞ EKRANI

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 8-9 Aralık tarihinde birçok sınav merkezinde gerçekleştirilen AÖL sınavlarının ardından gözler sonuç takvimine çevrildi. Sınav takvimi “İş takvimi güncelleme sebebi” ile şu an kullanımda olmayan AÖL sonuçlarının, geçtiğimiz yılın takvimi göz önünde bulundurulduğunda sonuçların 25 Aralık tarihinde erişime açılacağı söylenebilir. aöl site:sozcu.com.tr ile ilgili görsel sonucu AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNE NASIL KAYIT YAPTIRILIR Yeni Kayıt tarihleri, Açık Öğretim Lisesi resmi web sitesinde yayınlanan iş takviminde belirtilen tarihler arasında başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlarımız, Açık Öğretim Lisesine Yeni Kayıt yaptırabilirler. Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.