'TKDK'nın hibe desteğini topluma anlatmamız gerekiyor'

TARIM ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından sağlanan destekler, Batı Trakya Türkleri Yönetici ve Sanayici İşadamları Derneği (BATISİAD) üyelerine anlatıldı.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00
Ekonomi Haberleri

BATISİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıda; BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er ve TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun'un yanı sıra iki kurum yöneticileri de hazır bulundu. Bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan BATISİAD Genel Başkanı Ahmet Er, farklı konularda olmak üzere bu tarz bilgilendirme toplantılarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. 
 
Bursa'nın tarımsal anlamda önemli bir üretim merkezi olduğunu hatırlatan Er, bu desteklerin, çiftçiler ve tarımsal alanla iştigal olan diğer ilgililer açısından hayati önem taşıdığını dile getirdi. Er,"Verilen hibe rakamlarına baktığımızda hiç de azımsanmayacak tutarlar diyebiliriz. Bu alanda, bu denli önemli desteklerin, hibelerin verildiğini, toplumun geneline anlatmamız gerekiyor. Biz bugün BATISİAD olarak bilgilendik. Şimdi etrafımızdakileri bilgilendireceğiz ve inanıyorum ki bu destekten faydalanmak üzere başvuru yapanların sayısına katkımız olacaktır" dedi.