Ve Sofiane Feghouli Süper Lig'de kalıyor! Herkesi şaşırtacak yeni adresini duyurdular

Sofiane Feghouli'nin Galatasaray'dan sonraki durağı belli oldu. Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ve Kasımpaşa'nın İstanbul'da kalmak isteyen Sofiane Feghouli'ye teklifte bulunduğu iddia edildi. İşte detaylar...

6 Haziran 2022 Pazartesi 18:36
Ekstra Haberleri

Star Gazetesi



Galatasaray'dan ayrılığı kesinleşen ve geçtiğimiz günlerde takıma veda eden Sofiane Feghouli, Süper Lig'de kalabilir. Kariyerini İstanbul'da sürdürmek isteyen Sofiane Feghouli için Başakşehir ve Kasımpaşa'dan teklifler olduğu öne sürüldü.

SOFIANE FEGHOULI, İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

Sofiane Feghouli, 2017'nin yazından bu yana formasını giydiği Galatasaray'dan ayrılıyor. Sözleşmesi sona eren oyuncu İstanbul'da kalmak ve kariyerini burada devam ettirmek istiyor.

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN TEKLİF VAR

Mısır basınında yer alan habere göre; İstanbul ekiplerinden Başakşehir ve Kasımpaşa, Sofiane Feghouli'ye teklifte bulundu. Cezayirli yıldızın önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

SOFIANE FEGHOULI'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sofiane Feghouli, bu sezon Galatasaray formasıyla 30 resmi maçın 18'inde ilk 11'de yer aldı. 32 yaşındaki Cezayirli yıldız, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi