21 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Güven Bana mı, Bir Aile Hikayesi mi, Kuzey Yıldızı mı kim birinci? İşte zirvedeki isim

Birbirinden iddialı yapımlar bu akşam ekranlara geliyor. Tüm televizyon takipçileri 21 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Güven Bana mı, Bir Aile Hikayesi mi, Kuzey Yıldızı mı kim birinci? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Bu akşam Atv'de Güven Bana, Fox TV'de Bir Aile Hikayesi, Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kanal D'de Daha Hızlı Daha Öfkeli ve Star TV'de Yedi Bela Hüsnü yapımları izleyiciler ile buluştu. Reyting sıralamasında kimin birinci olacağı ise heyecanla bekleniyor. 21 Eylül reyting sıralamasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

22 Eylül 2019 Pazar 07:00
Güncel Haberleri

21 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Güven Bana mı, Bir Aile Hikayesi mi, Kuzey Yıldızı mı kim birinci? gibi soruların yanıtları tüm televizyon izleyicileri tarafından merak ediliyor. Bu akşam Atv'de Güven Bana, Fox TV'de Bir Aile Hikayesi, Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kanal D'de Daha Hızlı Daha Öfkeli ve Star TV'de Yedi Bela Hüsnü yapımları izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümlerin ekrana gelmesinin ardından reyting birincisi belli oldu. 21 Eylül reyting sonuçlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
21 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI 
 
TOTAL 

 
 
AB
 
 
 
ABC
 

 
 
GEÇEN HAFTA (14 EYLÜL) REYTİNG SONUÇLARI
 
 
TOTAL 

 
 
AB
 

 
 
ABC