POMEM sonuçları açıklandı

EGM bünyesine yapılacak 10 bin polis alımına ilişkin başvuru süreci yaklaşık 3 hafta önce tamamlandı.

9 Kasım 2018 Cuma 07:00
Güncel Haberleri


EGM bünyesine yapılacak 10 bin polis alımına ilişkin başvuru süreci yaklaşık 3 hafta önce tamamlandı. Gözler şimdi EGM ya da POMEM'den gelecek başvuru sonuçlarının açıklanması haberinde. 1-14 Ekim 2018 tarihlerinde Polis Akademisinin 'www.pa.edu.tr' internet sitesinden başvurularını tamamlayan polis adayları, 23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) polis alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla bekliyor. Kasım ayının gelmesiyle birlikte beklentileri artan vatandaşlar, konuya dair bilgi almak adına araştırmalarına hız verdi. 

Polis adayları Polis Akademisi'ne girmek için başvuruda bulundu. POMEM polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorularına da cevap aramaya başladı. Kasım ayının gelmesiyle birlikte polis adaylarının da heyecanlı bekleyişi sürüyor. Polis Akademisi'ne girmeye hak kazanan polis adayları için peki, mülakat tarihi belli oldu mu? Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin polis alımı yapacağını duyurmuştu. Binlerce vatandaş ise polis alımı başvurusunda bulundu ve şu an sonuçlar ne zaman açıklanacak diye bekliyorlar.

1-14 Ekim 2018 tarihlerinde Polis Akademisinin 'www.pa.edu.tr' internet sitesinden başvurularını tamamlayan polis adayları, 23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) polis alımı başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihi heyecanla bekliyor. Kasım ayının gelmesiyle birlikte beklentileri artan vatandaşlar, konuya dair bilgi almak adına araştırmalarına hız verdi. İşte, 23. Dönem POMEM polis alımına ilişkin merak edilen ayrıntılar... 23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. dönem için bini kadın olmak üzere, 10 bin öğrenci alımı gerçekleştiriliyor. Alınacak polis memuru adaylarının, 7 bin 200'ü erkek, 800'ü kadın lisans mezunu öğrencilerden, bin 800'ü erkek, 200'ü kadın ön lisans mezunu öğrencilerden oluşacak.

POMEM MÜLAKAT TARİHİ BELLİ OLDU MU?

23. dönem POMEM 2018 mülakat tarihleri de henüz belli olmamıştır.

POMEM SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 23. Dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçlarının, ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi henüz yok. Konu hakkında bir açıklama ya da gelişme olduğu takdirde haberimizden takip edebilirsiniz. Öte yandan, Sınava giriş koşulları, sınav takvimi ve diğer hususlar, Polis Akademisinin "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ilan edilecek.